ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència

Cultura

SantBoiApp

L’Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa l’aplicació SantBoiApp amb el lema ‘Connecta’t amb la ciutat’. Està disponible per a telèfons mòbils i tauletes. Es pot descarregar a Google Play (sistema operatiu Android) o App Store (iPhone).

Telèfons d'interès

|

Centres Educatius

|

Catàleg serveis petita infància

Informació dels recursos existents a Sant Boi per a famílies amb nens i nenes fins als 3 anys

|

Infermera Virtual

Web amb informació, suggeriments i  consells per millorar la salut.

|

Això no és amor

Campanya municipal Això no és amor, adreçada fonamentalment a lluitar contra les relacions de maltracte i desigualtat que tenen lloc en el món de l'adolescència i la joventut.

|

Es presenta el grup de voluntariat ambiental

23 persones participaran en projectes i activitats per millorar el medi ambient de la ciutat

|

F2015-0123b-coboi

Nova llançadora municipal per a projectes d'emprenedoria i economia social

L'Ajuntament convoca per tercer cop aquesta innovadora iniciativa pública en el marc de COBOI

|

ADOPCIONS REFUGI MUNICIPAL D'ANIMALS DE COMPANYIA

Adopció dels gossos i els gats del Refugi Municipal d'Animals de Companyia. Els animals es lliuren identificats amb microxip, desparasitats, vacunats i esterilitzats, després d'haver passat una revisió veterinària.

BARREJANT

Barrejant, pretenen ser un punt de trobada entre les diferents entitats de cooperació de Sant Boi, la ciutadania i l'Ajuntament.

BIBLIOTEQUES DE SANT BOI

Les biblioteques són un servei públic gratuït obert a tota la ciutadania. Per accedir a les biblioteques no cal cap requisit.

CENTRE DE RECURSOS DE LA DONES

El CRDD és un servei municipal que té com a objectiu potenciar la promoció de les dones i la igualtat d'oportunitats.

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA BLAI NET

L'Escola Blai Net ofereix quatre programes generals, adreçats a quatre franges d'edat. Els programes progressen des de plantejaments més rígids a més flexibles conforme avança l'edat.

FESTIVAL DE MUSICA ALTAVEU

És un festival de línia oberta i plural. El pes específic dels noms propis –les individualitats–, la vàlua dels autors de casa i una promíscua debilitat per la barreja de llengües, cultures, estètiques i sonoritats és la definició més característica d’aquest festival, un dels més locals i més universals alhora.

LA FACTORIA JOVE

Et vols enterar de les activitats que es realitzen a Sant Boi per a tots els i les joves? Vols rebre informació sobre concerts, concursos, beques, etc…

L'OBSERVATORI DE LA CIUTAT

Dades estadístiques del territori, la població, d'economia, etc.

MUSEU DE SANT BOI

El Museu de Sant Boi de Llobregat té com a objectiu fonamental, recuperar conservar, estudiar i dinamitzar el patrimoni cultural i la memòria històrica de la població.

CULTURA SANT BOI

Bloc del departament de Cultura de l'Ajuntament de Sant Boi

BLOC APRÈN I TREBALLA A SANT BOI

eina electrònica que concentra i conectala informació sobre l’oferta formativa en àmbits com els idiomes, la formació professional, les competències en TIC, etc.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web