ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/20/2020 05:14:45 PM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Infermera Virtual

Massa gran per jugar?


Mon, 13 Jan 2020 00:00:00

icona pilota i fixa del dómino

Sense ser una necessitat vital, treballar i divertir-se és essencial per mantenir la integritat de la persona adulta, que ha d'aprendre a seleccionar activitats que s'ajustin a les seves necessitats. Si vols saber-ne més consulta'ns.


Ja sabries que fer si algú s'ennuega?


Mon, 30 Dec 2019 00:00:00

Maniobra de Heimlich

Si la persona encara pot parlar i, per tant, respirar, anima-la a tossir perquè amb la tos expulsi allò que està obstruint parcialment el canal respiratori.

Què NO has de fer en aquesta situació? No donis cops a l’esquena. Al contrari del que molta gent pensa, fent-ho, l’objecte es pot moure i acabar tapant per complet el canal respiratori. Tampoc és convenient que posis res a la boca ni intentis treure a cegues l’objecte o el menjar que causa l’ennuegament.


Què podem fer si algú té febre?


Mon, 16 Dec 2019 00:00:00

Persona amb febre

És important mantenir hidratada la persona, evitar l'excés d'abric sense provocar calfreds i mantenir seques les peces de vestir i la roba del llit, entre d'altres.


Evita les malalties de transmissió sexual!


Mon, 02 Dec 2019 00:00:00

preservatiu, ok

Davant de qualsevol símptoma sospitós de presentar una infecció de transmissió sexual, consulta l'equip de salut, la infermera de l'escola, etc. La possible desaparició de la simptomatologia sense tractament no indica que la infecció hagi desaparegut; hi ha infeccions durant les quals es deixen de fer evidents símptomes, però els gèrmens es mantenen en l'organisme. 


Quina és la millor posició per donar el pit?


Mon, 18 Nov 2019 00:00:00

Posició al pit

La tècnica d'alletar es perfecciona amb la pràctica, i requereix, per part de la mare, paciència i temps. Els dies més durs per a una mare que s'inicia en l'alletament són els primers (aproximadament una setmana o deu dies). És molt important que la mare rebi ajuda i consell des de la primera vegada i que si és possible, hi hagi un contacte immediat amb el nadó durant la primera hora de vida.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades