ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/18/2019 03:15:32 PM
estiuWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Al·legacions respecte a un expedient sancionador de trànsit

EN QUÈ CONSISTEIX:

Presentació d'un escrit on s'exposen els arguments que fonamenten la petició de revocació de la denúncia per infracció de trànsit i del servei de grua, si és el cas. O identificació de la persona conductora responsable de la infracció.

El pagament voluntari amb reducció implica la renúncia a formular al·legacions i l'acabament del procediment, sense resolució expressa, i només es pot recórrer davant la jurisdicció contenciós administrativa en el termini de dos mesos a partir del pagament, llevat que es tracti de les infraccions previstes als articles 11.1 a), 77 h) n) ñ) o) p) q) r) de la Llei de Seguretat Vial, a les que no és aplicable dita reducció.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- La persona denunciada (encara que sigui menor d'edat)

- Si aquesta delega en una altra per a què la representi, a més de les dades de la persona denunciada s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.

- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- Facilitar les dades identificatives de la persona denunciada, de la persona representant, el número d'expedient, la data de la denúncia i la matrícula del vehicle

- Presentar l'exposició de les al·legacions, adjuntant, si s'escau, qualsevol altra documentació que recolzi els seus arguments.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Durant els 20 dies naturals següents a la recepció de la notificació de la denúnciaTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

La prescripció de les infraccions és de tres mesos per a les infraccions lleus i sis mesos per a les infraccions greus i molt greus.ON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1
  Horari OMAP

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIAL
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/28/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades