ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 09:38:16 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Consideracions relacionades amb guals i protectors de guals

Les actuacions de modificació de vorera per formació de guals formaran rampa limitada a l'àmbit de la vorada per tal de mantenir la rasant longitudinal de la vorera i minimitzar l'afectació a la mobilitat dels vianants. Amb aquesta finalitat i llevat circumstàncies extraordinàries, es seguiran models normalitzats en funció de l'amplada de la vorera existent:

Tipus A (vorera inferior a 1 metre): peça de vorada biselada de 17cm d'amplada.

Tipus B (vorera entre 1 metre i menys de 2 metres): peça de 40cm d'amplada.

Tipus C (vorera a partir de 2 metres): peça de 57cm d'amplada.

S'adjunta fitxa gràfica de característiques geomètriques d'aquestes tipologies i de condicions tècniques aplicables.

Els protectors de guals (a ubicar en calçada) es podran emprar per crear amples addicionals d'accés en cas de dificultats per les maniobres d'accés i/o sortida de vehicles (sia per la seva geometria, per l'ample reduït del carril de circulació o altres circumstàncies específiques de l'emplaçament del gual), degudament acreditades. Seran peces de formigó de 0,15m de gruix i en planta formaran triangle equilàter de 1,60m de costat, amb vèrtexs arrodonits, i s'ubicaran separats 0,30m del límit de la vorada. S'adjunta fitxa gràfica de característiques tècniques d'un model homologat.

Un cop executades les obres de nous guals o modificació dels existents, caldrà sol·licitar la corresponent llicència d'accés de vehicles a través de la via pública (o modificació de l'existent) en la longitud resultant als efectes de l'alta o modificació del padró fiscal. En el cas dels protectors de gual, tindran igualment consideració d'ampliació de la longitud del gual preexistent a efectes fiscals.FITXES GRÀFIQUES:

Veure document .pdf TIPUS DE GUAL.pdf ( 820 Kb)
Veure document .pdf protecció gual1.pdf ( 101 Kb)
Veure document .pdf protecció gual2.pdf ( 51 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/02/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades