ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/22/2016 01:37:03 AM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Condicions per iniciar una activitat

Darrera revisió: 02/08/2011


EN QUÈ CONSISTEIX:

El tipus de permís a demanar depèn de la classe d'activitat a realitzar i del lloc on es vulgui desenvolupar dins del terme municipal de Sant Boi de Llobregat.

En qualsevol cas, de forma prèvia, s'haurà de sol·licitar un informe de compatibilitat amb el planejament. Si l'informe determina la incompatibilitat amb el planejament no es podrà exercir l'activitat. Si l'informe determina la compatibilitat, podrà formalitzar la corresponent autorització, llicència o comunicació de l'activitat.

Vist la complexitat, els vectors ambientals i la varietat de les activitats, la classificació proposada pot patir canvis segons les taules annexes de la Llei 20/2009, del 4 de desembre, de prevenció i control ambiental de les activitats. Les quals es poden consultar a la següent pàgina web del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya:

Accés a les Taules

Accedint a aquest document podeu obtenir la descripció de cadascun dels epigrafs en un dels quals es pot trobar classificada la vostra activitat:

Classificació de l'activitat

Seleccionant el tipus d'activitat que voleu iniciar podeu accedir a la informació necessària sobre els requeriments per a l'exercici de dita activitat:

Condicions per iniciar una activitat

ALTRES TRÀMITS RELACIONATS

Informe de compatibilitat amb el planejament urbanístic

Cita Prèvia OMAP
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web