No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2006-0006

Data :

01/02/2006

Títol :

Altaveu Frontera obre el termini per presentar treballs musicals

Subtítol :

S'adreça a noves bandes i bandes emergents del panorama musical català

Texte / Cos
de la Nota :

Del 22 de febrer al 22 de març romandrà oberta la convocatòria de l'Altaveu Frontera 2006, la secció del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat dedicada a promoure nous valors musicals dels Països Catalans. Els autors dels 4 treballs que seleccioni el jurat podran actuar en directe aquest setembre al costat de la resta de propostes musicals del certamen, generalment més consolidades i reconegudes pel mercat.

Altaveu Frontera té com a objectiu ajudar a ampliar la projecció pública de noves bandes i bandes emergents que han assolit un cert nivell de notorietat durant l'últim any. L'actuació en directe al festival es reforça amb l'edició d'un disc compacte de promoció de les propostes seleccionades pel jurat i amb la participació en el projecte de diversos mitjans de comunicació. A més, un dels quatre finalistes pot participar a la gira Artistas en Ruta que organitza l'AIE (Artistas, Intérpretes y Ejecutantes) per tot l'Estat espanyol (l'any passat ho va fer el grup terrassenc D'Callaos).

El jurat Frontera del festival, integrat per experts i periodistes musicals, escollirà els quatre millors treballs d'acord amb criteris com la qualitat musical, la posada en escena o els projectes de promoció, tot respectant la voluntat de l'organització d'arribar a tots els gèneres (pop rock, blues, electrònica, jazz, avantguarda, flamenc, cançó, ètnic, tradicional....). Els finalistes rebran 600 euros. Els concerts tindran una durada de 45 minuts i seran gratuïts.

Al llarg de les tretze edicions anteriors, Altaveu Frontera ha ofert l'oportunitat d'actuar en un entorn professional a més de vuittanta grups i artistes dels Països Catalans (seleccionats d'entre més de 1.500 propostes diferents), entre les quals podem destacar-hi Cheb Balowski, Love of Lesbian, Lídia Pujol, Pedro Javier Hermosilla o Sidonie.

Podeu trobar les BASES FRONTERA 2006 a la pàgina web http://www.festivalaltaveu.com

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Cultura i espectacles

Data Enviament a la Premsa :


Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: Imatge NP gran: