No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2006-0004

Data :

01/10/2006

Títol :

BREUS gener

Subtítol :


Texte / Cos
de la Nota :

Votar per Pau Gasol
L'Ajuntament ha incorporat al web municipal (www.santboi.org) un enllaç amb la pàgina de votacions oficials del Partit de les Estrelles de l'NBA. Com tots els anys, els vots dels aficionats decidiran en gran part quins jugadors representaran les conferències Est i Oest de l'NBA al clàssic partit All Star. L'alerpivot santboià és una de les peces clau en la magnífica trajectòria dels Memphis Grizzlies aquesta temporada. L'edició de 2006 de l'All Star tindrà lloc el 19 de febrer a Houston. El temps per a les votacions populars s'acaba el proper dia 22 de gener.
     Fira del Comerç
     L'Associació de Comerciants Marianao Punt de Comerç celebra aquest diumenge, dia 15 de gener, la VI Fira del Comerç. De 10 a 14.30 hores, el carrer de la Riera Basté s'omplirà de moda, complements, calçat, jocs, coses de la llar... Una trentena de comerciants hi oferiran productes de qualitat a molt bon preu. La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi, pretén posar a l'abast dels potencials clients tots els avantatges que ofereix el comerç de proximitat, ideal per fer les compres quotidianes. Els més menuts podran gaudir durant el matí de la presència de Shin Shan.

     Nova edició de la revista L'Alternativa
     El Centre Urbà de Reinserció (CUR) de l’Ajuntament de Sant Boi ha tret a la llum el número 2 de la revista L’Alternativa. La publicació és obra dels usuaris del Grup d’Activitats Taller 2000. L’elaboració de la revista forma part de la tasca de motivació i reinserció que porta a terme aquest recurs municipal. Hi ha exemplars de L’Alternativa a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP, planta baixa de la Casa de la Vila) i als casals de barri.

     Nous cursos de formació en noves tecnologies
     L’Ajuntament ha dissenyat una nova oferta de cursos de formació sobre les eines informàtiques més comunament utilitzades. Sadrecen als socis i les sòcies de les biblioteques públiques i a membres de les associacions de mares i pares d’alumnes de la ciutat. Els mòduls formatius oferts són: Introducció a la informàtica i Word, Internet i correu electrònic, Usuari d’Office, Disseny de pàgines web i Fotografia digital. Les classes es faran a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i al Centre de Noves Tecnologies Lluís Castells. Més informació: tel. 93 635 12 14 (ext. 441 i 434) i 93 630 97 60.

     Servei de formació ambiental per a empreses
     La masia Torre de la Vila ha posat en marxa un nou servei de formació ambiental. S’adreça a empreses que vulguin aplicar, en la seva dinàmica de treball, mesures d’estalvi energètic. El nou servei s’ofereix després de l’experiència portada a terme amb Autoinfanta Carretillas, empresa de lloguer de maquinària pesada. La direcció va demanar col·laboració per conscienciar la plantilla sobre la utilitat d’un seguit d’elements necessaris per obtenir una certificació ISO de qualitat ambiental (reductors de pressió a les mànegues, bombetes de baix consum o detergents menys corrosius). Els 25 empleats van assistir a un curs de sensibilització, amb resultats molt satisfactoris.

     II Congrés de Dones del Baix Llobregat
     El Consel Comarcal, la Federació de Dones del Baix Llobregat, partits polítics i entitats de la comarca preparen la celebració del II Congrés de Dones del Baix Llobregat per al proper mes d’abril. En el marc del congrés s’ha obert un procés participatiu perquè les dones puguin aportar les seves idees i experiències i debatre sobre el seu accés a la política. En aquest sentit el dissabte dia 14, a partir de les 9.30 h, està prevista una sessió oberta a Can Jordana perquè les dones interessades puguin fer les seves contribucions. Les propostes que en surtin formaran part dels temes de discussió del congrés.

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Diversos

Data Enviament a la Premsa :


Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: Imatge NP gran: