No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :NoCodi :

2006-0007

Data :

02/02/2006

Títol :

El Ple municipal aprova un nou Reglament per ordenar el protocol municipal

Subtítol :

La principal novetat és la creació dels Premis Ciutat de Sant Boi

Texte / Cos
de la Nota :

L’Ajuntament ha aprovat per unanimitat en el Ple municipal celebrat ahir dilluns, 23 de gener, el Reglament de Protocol. El document estableix les normes que han de regir la Corporació Municipal i els seus membres en actes públics organitzats per l’Ajuntament. També ha de regular tot el que fa referència a la concessió d’honors, distincions i premis encaminats a reconèixer mèrits especials, qualitats i circumstàncies de persones o entitats que hagin treballat a favor de Sant Boi.

El nou Reglament inclou els títols ja existents de Fill/a Predilecte/a (mèrits excepcionals de persones nascudes a la ciutat, que hi visquin o hi hagin viscut de forma prolongada) i Amic/ga de Sant Boi (per a les persones que sense ser d’aquí hagin actuat en benefici de la ciutat). Per la seva part, la Medalla d’Or de la Ciutat continua essent la màxima distinció que concedeix l’Ajuntament. Aquest és un reconeixement municipal creat per premiar mèrits extraordinaris que concorrin en personalitats, entitats o corporacions, siguin nacionals o estrangeres, per haver prestat servei o dispensat honor a la ciutat.

Premis Ciutat de Sant Boi
Com a novetat, el Reglament de Protocol incorpora els Premis Ciutat de Sant Boi, que, amb caràcter anual, tindran per objecte guardonar les iniciatives més significatives de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la solidaritat, la igualtat i el progrés de la societat. Els Premis Ciutat de Sant Boi podran convocar-se en totes o en algunes de les següents seccions: cultura, esports, acció cívica, economia, premi d'honor i premi especial.

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Alcaldia i òrgans de govern

Data Enviament a la Premsa :

01/24/2006

Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: Imatge NP gran: