No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2006-0009

Data :

02/02/2006

Títol :

BREUS febrer

Subtítol :


Texte / Cos
de la Nota :

L'escola de música organitza un cicle de xerrades sobre Mozart
L'Escola Municipal de Música Blai Net se suma enguany a les celebracions de l'Any Mozart, mitjançant un cicle de xerrades sobre el genial compositor austríac. Les xerrades tindran lloc a Can Castellet, seu de l'escola, els primers dimarts de cada mes. La primera cita és per al 7 de febrer; Jesús Rodríguez Picó, compositor i professor del centre santboià d'ensenyament musical, parlarà sobre la presència del clarinet a l'obra de Wolfgang Amadeus Mozart.

Recital poètic en homenatge a José Agustín Goytisolo
El diumenge 12 de febrer tindrà lloc a Cal Ninyo un recital poètic en homenatge a José Agustín Goytisolo (Barcelona, 1928-1999). L'acte comptarà amb la presència de la vídua del poeta, Asunción Carandell. S'hi expressarà el suport a la conservació del Centre Cultural Català a Sucre (Bolívia), que encabeix una valuosa biblioteca amb més de 200.000 volums que existeix gràcies al poeta. El recital anirà a càrrec dels alumnes del taller Bidó-teatr, que posaran escena fragments dels poemaris de José Agustín Goytisolo Salmos al viento y Claridad (1959), Algo sucede (1968), Del tiempo y del olvido (1977-80), Sobre las circunstancias (1983-90), Bajo Tolerancia (1996) i A veces gran amor (1981-91).

Ràdio Sant Boi reflexiona en veu alta sobre el civisme
Ràdio Sant Boi (89.44 FM) ha començat l'emissió del programa No estàs sol. Aquest nou espai radiofònic d'informació i comunicació amb la ciutadania convida els oients a reflexionar sobre el futur de la ciutat pel que fa a la relació entre les persones i els col·lectius. Per mitjà d’entrevistes i notícies es dóna veu a entitats, col·lectius i iniciatives socials i municipals que treballen per promoure el civisme. Aquest espai radiofònic, que s’emet els dimarts de 18 a 19 hores i està conduït per Josep Pallarès i Fina Sala, s’inscriu en la proposta del Pla de civisme, que té l’objectiu de potenciar els valors de convivència i respecte cap a la ciutat.

Homenatge a les dones jubilades dels oficis de mercat
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora (8 de març), Sant Boi retrà homenatge a les dones treballadores d’oficis de mercat (peixateres, carnisseres, bacallaneres, xarcuteres, etc.). Les jubilades que hagin treballat en aquests oficis (en parades a mercats o en botigues) i estiguin interessades a participar en l’acte han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament trucant al 93 635 12 26.

Sant Boi, referència en un llibre sobre cerimònies
El llibre Cerimònies i festes a mida (idees pràctiques i originals per a ocasions especials), que acaba de publicar l’editorial Mina, esmenta els actes de benvinguda a la comunitat que organitza l’Ajuntament de Sant Boi com a exemple de cerimònia laica pionera a Catalunya. El llibre exposa les possiblilitats que hi ha per celebrar l’arribada d’un fill, fer un casament o acomiadar un persona estimada.

Nous cursos del Servei Local de Català
Els nous cursos que organitza el Servei Local de Català de Sant Boi començaran el 20 de febrer. Les persones interessades poden trucar, del 6 al 17 d’aquest mes, al 93 652 95 85, on se’ls donarà informació i se’ls citarà per fer la inscripció. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de dilluns a dijous de 16 a 19 hores. Podeu trobar més informació al web www.cpnl.org/santboi.

Intercanvi amb Lió per a l'ocupació de persones amb discapacitat
Coressa ha rebut la visita d'un grup de professionals de Lió (França), especialistes en temes d'ocupació i membres d'associacions que treballen amb col·lectius de persones discapacitades. El grup va conèixer de prop els serveis que ofereix en aquest àmbit l'empresa municipal, que ha estat considerada per la Generalitat de Catalunya com a centre de referència en projectes adreçats a persones amb discapacitat física de difícil inserció laboral. El compromís d'intercanviar experiències tindrà continuïtat aquest mes de febrer amb una visita de tècnics de Coressa a la localitat del país veí, per tal de conèixer la gestió que s'hi porta a terme en relació a la inserció laboral de persones en tractament de salut mental.

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Diversos

Data Enviament a la Premsa :

02/01/2006

Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: Imatge NP gran: