No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2006-0001

Data :

01/10/2006

Títol :

Sant Boi obre un centre assistencial per a gent gran i persones amb discapacitat

Subtítol :

L'equipament, ubicat a Molí Nou, s'inaugura el dia 10 de gener

Texte / Cos
de la Nota :

Sant Boi comptarà des d’aquest mes amb un nou centre assistencial. És un centre novedós en el seu àmbit a Catalunya, ja que ofereix serveis tant per a persones grans com per a persones amb discapacitat, en dos edificis independents. A més, el nou equipament funciona com centre de dia i com residència (24 hores), amb una oferta global de més de 240 places. El centre serà inaugurat oficialment per l’alcaldessa, Montserrat Gibert, el 10 de gener, a les 12 hores. També hi seran presents el president del grup Bastón de Oro i de la Federación de Centros y Servicios de Mayores, Miguel Jiménez. També han estat invitades les conselleres de Benestar i Família, Anna Simó, i Sanitat, Marina Geli.

La residència ocupa uns terrenys de propietat municipal en el barri de Molí Nou (al carrer Joaquim Rubió i Ors, 90-96). L’Ajuntament ha promogut la seva construcció amb la finalitat de donar millor resposta a la considerable demanda de places assistencials existents a Sant Boi. Pel pròxim mes de maig està prevista la inauguració d’una altra residència per persones de la tercera edat en el carrer Benviure.

Les obres i la gestió del centre de Molí Nou van ser adjudicades per l’Ajuntament, en el seu dia, a Corporación Med Inversiones Residenciales, SA, que ha invertit 6,8 milions d’euros en aquest projecte.

Experiència en el sector
L’empresa compta amb una àmplia experiència en el sector, ja que disposa de tres residències a la ciutat de Barcelona (Los Olivos, Las Acacias i Los Tilos), on gestiona més de 550 places assitencials.

El nou equipament concertarà places amb la Generalitat (per complert en el cas de les persones amb discapacitat i parcialment en el cas de les persones grans). Disposa d’habitacions, dobles i individuals, amb bany adaptat i televisor; sales d’estar i d’activitats; cafeteria; gimnasos adaptats; serveis permanents les 24 hores de medicina, emfermeria, fisioteràpia i teràpia ocupacional; cuina i bugaderia pròpies, i un ampli jardí comunitari que formarà part de la vida quotidiana dels seus usuaris. El disseny de l’edifici ha tingut en compte molt especialment l’entrada abundant de llum natural.


Les persones interessades en disposar de més informació sobre la residència poden visitar-la personalment o trucar al número de telèfon 93 661 71 93.

La plantilla, de Sant Boi
La plantilla amb la qual el centre ha obert les seves portes està formada per unes 110 persones. Més del 95% són treballadors i treballadores residents a Sant Boi. A més, altres 5 santboians han participat en les obres de construcció, en el marc del projecte municipal Integra´m, dirigit a persones amb dificultats d’inserció laboral.

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Gent gran
Discapacitats

Data Enviament a la Premsa :


Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: FotoNP2 Imatge NP gran: FotoNP1