No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2006-0015

Data :

02/07/2006

Títol :

S'obre el termini per preinscriure's al Complex Esportiu Pau Gasol

Subtítol :

L'equipament, amb 7.00 m2, s'inaugurarà passat l'estiu

Texte / Cos
de la Nota :

Les sol·licituds per preinscriure’s al Complex Esportiu Pau Gasol es poden fer durant febrer. Només cal omplir el fullet que s’ha repartit amb aquesta edició del Viure Sant Boi i dipositar-lo a l’Ajuntament, a la Torre del Sol, al Casal de Barri Marianao o al Casal de Barri Ciutat Cooperativa i Molí Nou. L’empresa Duet Sports, que gestionarà el centre, trucarà als interessats i els citarà per informar-los sobre les característiques i els preus dels serveis.

L’abonament al Poliesportiu Pau Gasol permetrà als usuaris practicar natació, fitness, pàdel i es-ports d’equip; gaudir de la zona d’aigües (massatges, banys de vapor, sauna, etc.) i participar en activitats dirigides (aeròbic, TBC, steps, body pump, bicicleta, manteniment, gimnàstica per a gent gran, estiraments, GAC, ioga, tai-txi, bosu, gimnàstica aqüàtica, aeròbic aqüàtic, aigua-relax, etc.).
Com a serveis complementaris s’organitzaran cursos de natació (per a nadons, infants, adults, gent gran i amb finalitats terapèutiques), activitats infantils, campus d’estiu, entrenaments personals, fisioterapeuta, pilates, servei de dietètica, consultori mèdic i classes de ball (de saló, batuka, dansa del ventre, etc.).
El Complex Esportiu Municipal Pau Gasol disposarà d’una gran piscina coberta amb set carrers i d’una altra també coberta per a l’aprenentatge. A més de les sales d’activitats dirigides, disposarà de dues pistes de pàdel, pavelló triple poliesportiu i camp de futbol.

Termàrium Sports
La zona d’aigües, que s’anomenarà Termàrium Sports, s’inspirarà en les Termes Romanes. Tindrà vasos d’hidromassatge, banyeres de contrast, saunes i banys de vapor, zona de relax i llits d’aigua. També, un solàrium natural.
El Complex Esportiu Pau Gasol és un equipament municipal construït per l’Ajuntament i l’empresa Duet Sports. Està integrat a la zona urbana del municipi, a Cooperativa, un emplaçament privilegiat que permet gaudir de l’entorn natural immediat i de vistes sobre gran part de la comarca. Segons Duet Sports, aquesta «és una gran oportunitat perquè els ciutadans i ciutadanes mantinguin i millorin la seva salut i benestar i posin més vida als seus anys i més anys a la seva vida».

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Esports

Data Enviament a la Premsa :


Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: Imatge NP gran: