No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2007-0065

Data :

04/27/2007

Títol :

'Idaho & Utah', una obra d'Albert Espinosa a Can Massallera

Subtítol :


Texte / Cos
de la Nota :

La Temporada de Primavera de Sant Boi presenta diumenge vinent, dia 6 de maig, l'obra 'Idaho & Utah', escrita, dirigida i interpretada per Albert Espinosa (conegut principalment com a guionista de la pel·lícula Planta 4a). La representació tindrà lloc a Can Massallera a partir de les 19 hores. L'obtenció del Premi TeatreBCN 2006 al millor espectacle alternatiu avala la qualitat d'aquest muntatge teatral.

'Idaho & Utah' és una obra futurista sobre un futur semblant al món actual, amb la gran diferència que la gent no necessita dormir gràcies a un medicament anomenat cetamina. El text parla en realitat del present, dels canvis tecnològics i dels canvis de la medicina, i, sobretot, dels sentiments de les persones i dels sentiments de les persones malaltes (Utah és coix i Idaho té una malformació al braç, com els actors que els encarnen).

Albert Espinosa és un polifacètic artista que ha treballat com a director de cinema ('No me pidas que te bese porque no te besaré'), guionista cinematogràfic ('Héroes', 'Tu vida en 65 minutos', 'Va a ser que nadie es perfecto', 'Planta 4a'), guionista de televisió ('Majoria absoluta', 'Jet lag', 'El cor de la ciutat', 'Buenafuente'), actor i autor teatral ('El club de les palles', 'Los pelones'), etc.

'Idaho & Utah' tancarà la Temporada de Primavera 2007, la programació municipal d'espectacles culturals de l'Ajuntament de Sant Boi, que es va iniciar en el mes de febrer amb 'Rubianes solamente'. Durant tres mesos, el públic local ha pogut gaudir d'una trentena de propostes culturals (teatre, cinema, música clàssica, exposicions d'art...)..

www.santboi.cat/temporadaprimavera

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Cultura i espectacles

Data Enviament a la Premsa :


Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: Imatge NP gran: