No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2012-0082

Data :

05/30/2012

Títol :

'Els dolents' tanca la Temporada de Teatre

Subtítol :

Manel Barceló interpreta aquest monòleg a l'escenari

Texte / Cos
de la Nota :

El diumenge 3 de juny l'obra http://*www.bitoproduccions.com/pdf/dist_dossier_ca157.pdf**"Els dolents de Shakespeare" interpretada per http://*www.manelbarcelo.com/catala.html**Manel Barceló posa el punt final a la Temporada de Teatre de Can Massallera.

Tots els malvats de Shakespeare són fascinants, fugen dels esteotips i es revelen ambiciosos i acomplexats, pèrfids i vulnerables. Aquest caràcter dual és un dels aspectes sobre els quals reflexiona aquesta obra interpretada per Manel Barceló, un apassionat de Shakeaspeare i gran expert en l'art del monòleg. Barceló és un dels primers actors que ha interpretat el text, traduït per Màrius Serra de l'original, de l'autor i director anglès http://*www.stevenberkoff.com/playss.html**Steven Berkoff.

Actor, director i dramaturg anglès, l'autor de "Shakespeare's Villains", és reconegut internacionalment per la seva extensa filmografia i especialment pels papers de "dolent" que ha interpretat al cinema. Aquesta peça és una esplèndida classe magistral sobre el mal, una comèdia on Berkoff aprofita per explicar al públic el paper de les persones dolentes a les nostres vides, com les admirem i com ens agraden malgrat el calfred de por que sentim en saber d'elles.

Temporada de Teatre: "Els dolents de Shakespeare"
Diumenge 3 de juny, 19 h
Can Massallera
Preu: 12 euros (2x1, a la taquilla, dins de la campanya Dies Bojos a Sant Boi!!)
Organització: Ajuntament

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Cultura i espectacles

Data Enviament a la Premsa :


Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: F2012-0082b Imatge NP gran: F2012-0082a