No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2016-0055

Data :

04/04/2016

Títol :

'El momento inútil' arriba als 100 programes amb un balanç brillant

Subtítol :

El magazín humorístic de les tardes és una de les grans apostes de la nova etapa de Ràdio Sant Boi

Texte / Cos
de la Nota :

'El momento inútil', el magazín de les tardes de http://*radiosantboi.cat**Ràdio Sant Boi, ha arribat a les 100 emissions. Aquest programa humorístic adreçat principalment al públic juvenil és una de les principals apostes de la nova etapa iniciada per l'emissora municipal aquesta temporada.

Ràdio Sant Boi (89,4 FM) emet https://*elmomentoinutil.wordpress.com/**El momento inútil de dilluns a dijous de les 18 a les 20 hores. El programa és possible gràcies a la tasca d'un equip humà de més de 20 persones dirigit per Israel Gordón i sotsdirigit per Enric S. Bonilla.

'El momento inútil' aposta per les noves tecnologies. La seva https://*elmomentoinutil.wordpress.com/**pàgina web ha tingut més de 37.000 visites des de setembre del 2015 fins a març de 2016. A https://*www.facebook.com/momentoinutil/**Facebook han superat els 1000 seguidors i a https://*twitter.com/elmomentoinutil**Twitter en tenen més de 500. També tenen un compte a https://*www.instagram.com/elmomentoinutil/**Instagram i des del gener el programa s'emet en directe a Youtube, amb interacció real amb el públic.

En el portal de descàrregues Ivoox, 'El momento inútil' s'ha mantingut setmana a setmana entre els 300 programes més descarregats de tot el portal, que inclou tots els 'podcast' de parla hispana. En la categoria de 'Humor y entretenimiento', és un dels 30 programes més escoltats. El programa ha acumulat més de 200.000 descàrregues d'àudio en aquest portal.

En aquests primers 100 programes s'han emès una trentena d'entrevistes, entre elles les protagonitzades pel grup Mojinos Escozíos, Lolo Rico (creadora de 'La bola de cristal'), Gabi Ribera ('speaker' oficial del Barça), Jaime García Soriano (músic dels grups Sexy Sadie i Señor Nadie), Gerard Jofre (fill de l'humorista Eugenio) o Mari Carmen (amb 'sus muñecos').

Alguns dels moments més importants d'aquests mesos han estat la retransmissió dels Premis Ondas 2015 i la cobertura d'actes com el XXI Saló del Manga de Barcelona. el XLVIII Festival de Cinema Fantàstic de Sitges o les retransmissions de 'wrestling'. El proper 14 de maig es farà un programa especial amb motiu del Festival d'Eurovisió 2016.

'El momento inútil' s'emet també en directe per 7deRàdio (Barcelona) i Radio Utrera (Sevila). A més, Ràdio Jimena (Jaén) en fa una versió íntegra als matins i altres quatre emissores difonen una versió setmanal d'una hora editada, concretament Burjassot Ràdio (València), Montcada Ràdio, Onda 87 (Cádiz) i Fun tunes Radio (Castelló).

L'emissora municipal Ràdio Sant Boi va iniciar una nova etapa el passat mes de setembre amb l'estrena d'una programació amb dos espais radiofònics com a bandera: el magazín matinal 'La República Santboiana' (els dies feiners, de 8 a 11 hores), el magazín de tarda 'El momento inútil' (de dilluns a dijous, de 18 a 20 hores) i més de 20 programes de col·laboradors i entitats socials.

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :

Comunicació

Data Enviament a la Premsa :


Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: F2016-0055b-El Momento Inútil RSB Imatge NP gran: F2016-0055a-El Momento Inútil RSB