No Ac tivada

Nota de Premsa

Activada

Publicable en Notes :


Publicable a la Intranet :


Publicable a la Web :


Codi :

2017-0020

Data :

02/06/2017

Títol :

'La fortuna de Sílvia', nominada als premis Max, tanca gira a Can Massallera

Subtítol :

La versió renovada d'aquest clàssic és una producció de Teatres en Xarxa

Texte / Cos
de la Nota :

El diumenge 12 de febrer acaba a Can Massallera la gira que ha fet per Catalunya "La fortuna de Sílvia", una de les peces més conegudes de Josep Maria de Segarra, protagonitzada per l'actriu Laura Conejero, sota la direcció de Jordi Prat.

L'obra "La fortuna de Sílvia" és una producció de Teatres en Xarxa, de la qual Sant Boi en forma part. Al final de l'espectacle, actors i actrius s'acomiadaran del públic amb una conversa i un brindis amb el públic assistent.

Teatres en Xarxa va fer la primera producció pròpia fa dos anys ("Tirant lo Blanc") i va continuar l'any passat amb un altre clàssic, "Maria Rosa", d'Àngel Guimerà. "La fortuna de Sílvia" ha estat nominada als Premis Max 2017 de teatre i arts escèniques.

A més del nostre municipi, en formen part el Teatre Municipal la Cooperativa de Barberà del Vallès, Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, Teatres Despí de Sant Joan Despí, Teatre Auditori de Ripollet i Teatre Clavé de Tordera.

L'obra que es podrà veure diumenge forma part de la programació de la Temporada d'Arts Escèniques i Música gener-juliol, que es va estrenar a Can Massallera, amb bona acollida, amb l'espectacle familiar "Els tres porquets es caguen de por" (15 de gener) i la comèdia dramàtica "L'electe" (22 de gener), amb Roger Coma i Ramon Madaula.

En aquesta edició les principals novetats són els espectacles per a nadons, que s'han programat per primera vegada, i la consolidació d'una programació adreçada al públic familiar als casals de la ciutat.

https://*issuu.com/santboicultura/docs/1612_fulleto___can_massallera17**Arts escèniques i música
https://*issuu.com/santboicultura/docs/1612_fulleto___familiars17**Programació familiar
https://*culturasantboi.wordpress.com/2017/01/10/un-gener-de-fred-i-de-gran-inici-de-temporada-teatral/**Més informació

Annexos :


Àmbit/s Temàtic/s :


Data Enviament a la Premsa :


Data Caducitat :


Imatge NP Thumbnail: F2017-0020b-Silvia Imatge NP gran: F2017-0020a-Silvia