ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/24/2021 05:54:37 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Lliurat el V Premi d'Investigació en Salut Mental Infantil i Juvenil
El certamen està convocat per la Fundació Orienta amb el patrocini de l'Ajuntament

10/23/2012

La Fundació Orienta, una entitat que des de 1974 es dedica a l'atenció de la salut mental d'infants i joves a Sant Boi i altres municipis del Baix Llobregat, ha lliurat el V Premi d'Investigació en Salut Mental Infantil i Juvenil. El guardó, que té una dotació de 6.000 euros, ha estat per a un estudi sobre els canvis clínics en adolescents amb trastorn psíquic tractats en hospitals de dia.

El Premi d'Investigació en Salut Mental Infantil i Juvenil està convocat per la revista que edita la Fundació Orienta amb la finalitat d'estimular els professionals de la psiquiatria, de la psicologia i de les ciències mèdiques i socials perquè treballin en l'àmbit de la prevenció i el tractament de la salut mental dels col·lectius de menys edat. El certamen té una periodicitat biennal i està patrocinat per l'Ajutnament de Sant Boi.

Acte de lliurament dels guardons

L'alcalde, Jaume Bosch, ha presidit l'acte de lliurament dels premis que s'ha celebrat el dijous, 18 d'octubre, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Abans de fer públics els treballs seleccionats ha tingut lloc la conferència "Relació mare-fill: un niu amoròs per a la salut mental" a càrrec de la psicòloga i psicoanalista Hilda Botero.

El certamen també ha lliurat un accéssit, amb 600 euros de premi, al treball titulat "Experiència de victimització i polivictimització en una mostra clínica de menors: internalització, externalització i sintomatologia psicopatològica general".

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades