ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/20/2020 10:14:32 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El 10 de maig Jaume Bosch presentarà la renúncia al càrrec d'alcalde en un Ple extraordinari
Jaume Bosch deixa l'Alcaldia de Sant Boi per raons personals

04/25/2014

L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, no continuarà en el càrrec. El dia 10 de maig tindrà lloc una sessió extraordinària del Ple municipal en què presentarà la renúncia a l'Alcaldia per raons estrictament personals.

L'alcalde va ser escollit per primer cop membre del consistori l'any 2003. Els quatre primers anys va exercir com a tinent d'alcalde i des de juny de 2007 és l'alcalde de la ciutat.

Jaume Bosch ha decidit, després d' un temps de reflexió , no presentar-se per a un nou mandat, quan queda un any per a les properes eleccions municipals i com ja havia previst anteriorment.

La renúncia al càrrec és una opció estrictament personal, totalment desvinculada de la cojuntura política .

El procés de renúncia ha estat consensuat amb la direcció del Partit dels Socialistes de Catalunya perquè es pugui realitzar el relleu a l'Alcaldia amb la màxima serenor i amb garanties de continuïtat .

L'alcalde ha adreçat avui mateix una carta (veure document adjunt) als treballadors i les treballadores municipals en què explica la seva renúncia. El primer edil de l'Ajuntament de Sant Boi es considera satisfet de la feina feta, especialment per fer costat a les persones més vulnerables en un temps de forta crisi econòmica.

Jaume Bosch també afirma que l'exercici del càrrec d'alcalde ha estat una experiència única i irrepetible que ha viscut amb intensitat i passió i que l'ha permés conèixer més a fons la ciutat, treballar per transformar-la i acostar-se com ningú als problemes de la ciutadania.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades