ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/03/2020 11:47:35 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El llenguatge plàstic de Josep Guinovart al Centre d'Art
L'exposició inclou un homenatge a l'artista fet per joves de diferents tallers municipals.

01/21/2015

El dimecres 21, a les 19 h, s'inaugura a Can Castells Centre d'Art l'exposició Innocència i Llibertat , amb obres de Josep Guinovart . La mostra inclou unes 60 peces de l'artista, entre pintures, dibuixos sobre paper i tela, obra gràfica, escultures i altres objectes. L'entrada a la instal·lació és un mural d'homenatge a Guinovart que van realitzar joves participants en diferents tallers municipals durant la passada edició de la Fira de la Puríssima.

Les obres que componen l'exposició pertanyen majoritàriament al Fons Biel Torrens , una col·lecció d'art que es va afegir al Fons d'Art Municipal a finals de 2013 i que inclou també obres de Picasso, Chillida, Miró, Mary Kelly i Jiri Kovanda.

Josep Guinovart (1927-2007) és un dels mestres de l'art contemporani més notables. Representant del corrent artístic anomenat Informalisme, moltes de les seves obres utilitzen elements tridimensionals i abstractes. Es diu d'ell que escrivia un poema amb els dits plens de colors d'on surtien obres humils.

Aquesta exposició obre una nova etapa de treball a Can Castells Centre d'Art, caracteritzada per la programació d'activitats paral·leles a les exposicions que s'hi aniran programant. En aquest cas, estan previstes visites guiades i un taller, i un curs al voltant d'Innocència i Llibertat, a càrrec del comissari de la mostra, Lluís Torrens.

Exposició: Guinovart. Innocència i Llibertat

Del 21 de gener fins a l'1 de març

Can Castells Centre d'Art (Lluís Castells, 16)

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades