ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 02:09:05 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Aprovat el projecte de reforma del Mercat Centre-La Muntanyeta
L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha signat el conveni de col·laboració amb la comunitat de titulars del mercat municipal

03/12/2015

L'Ajuntament ha aprovat aquest mes de març el projecte de reforma i ampliació del Mercat Municipal Centre-La Muntanyeta. La finalitat de l'actuació és modernitzar el mercat i dinamitzar la seva activitat comercial. El projecte preveu incorporar nous espais comercials, instal·lar l'oficina d'expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional (situada actualment al Palau de Marianao) i ampliar la superfície adjacent del supermercat existent. També es regularà l'aparcament públic existent.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha signat avui el conveni de col·laboració amb la comunitat de titulars del mercat com a pas previ per encetar les actuacions de millora previstes. El projecte preveu que les obres de reforma del mercat comencin a l'estiu i tinguin un any de durada. El futur equipament comercial disposarà de 27 espais comercials (18 establiments ja existents i 9 espais nous). El supermercat de l'empresa LIDL s'ampliarà i es remodelarà totalment. A l'interior del mercat es trobarà l'oficina d'expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional , un element que donarà centralitat a l'equipament comercial.

Cost de les obres

Les obres de remodelació del mercat tindran un cost aproximat de 3,5 milions d'euros . El finançament anirà a càrrec de l'Ajuntament (mitjançant una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona) i de la comercialització dels nous locals i parades. Cal destacar la participació de l'empresa LIDL que col·laborarà amb 650.000 euros.

La ciutadania es beneficiarà d'aquesta actuació amb l'acostament de l'oficina d'expedició del DNI (fet que estalviarà desplaçaments) i la millora de l'oferta comercial de proximitat. Així, el nou Mercat Municipal Centre - La Muntanyeta i el Mercat de Sant Jordi es consolidaran com els dos pols d'atracció de l'eix comercial principal de la ciutat, format pels carrers Francesc Macià i Lluís Pasqual Roca.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades