ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 09:28:46 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


33 equips i 71 esportistes individuals de Sant Boi han assolit èxits durant la temporada
L'Ajuntament organitza cada any un acte de reconeixement a la temporada de l'esport santboià

07/09/2015

Aquest dimecres, dia 8 de juliol, ha tingut lloc als Jardins de l'Ateneu Santboià l'acte oficial de reconeixement a la temporada 2014-2015 de l'esport santboià. 33 equips de la ciutat i 71 esportistes a títol individual han rebut guardons de mans de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Esports, María Antonia Barragán. El periodista Jordi Robirosa ha presentat l'acte, que ha comptat amb la presència de més de 600 persones.

En l'apartat individual, 71 esportistes han rebut una medalla pels mèrits assolits durant la temporada. Pel que fa als equips, 33 han obtingut un reconeixement pels resultats aconseguits (integrant un total de 548 esportistes).

D'altra banda, 16 modalitats esportives han aconseguit triomfs a les diferents competicions (Catalunya, Espanya i internacionals) i s'ha destacat la tasca de 21 entitats. El total de medalles d'esportistes reconeguts han estat 619.

Accions d'especial interès esportiu i social

Durant l'acte, també s'ha reconegut la tasca de diverses entitats que realitzen accions d'especial interès social i esportiu: Fundació Privada Joan Bardina (promoció de l'esport i els valors educatius), Tots som Santboians (promoció de l'esport adaptat), Ma Carmen Sequedo (promoció de l'esport femení), Álvaro Carrascal (millor tècnic esportiu), Jesús Ruiz (millor directiu), Carles Nasarre (per la seva implicació en l'esport santboià) i Javi León (premi especial al fair-play ).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades