ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/24/2021 06:00:38 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El 'bullying', la gelosia, les pantalles i les intel·ligències múltiples, nous temes de l'Escola de Mares i Pares
El programa de formació ofereix aquest curs 14 xerrades adreçades a les famílies de la ciutat

11/02/2015

Aquest mes de novembre s'inicia l'Escola Municipal de Mares i Pares de Sant Boi. L'Ajuntament organitza al llarg del curs escolar 14 xerrades sobre temes relacionats amb la criança, la tasca educativa de les famílies i la millora de l'èxit educatiu.

Com a novetats, enguany s'han programat 14 sessions sobre temes com l'ús i abús de les pantalles, el 'bullying', els tal·lents i intel·ligencies múltiples dels infants o la gelosia entre germans.

L'Escola de Mares i Pares de Sant Boi es va posar en marxa durant el curs escolar 1995-96 i des d'aleshores proporciona a les famílies de la ciutat estratègies per educar els fills i les filles en les diferents etapes de l'escolarització (infantil, primària i secundària). Les sessions són a càrrec de professionals de diferents disciplines.

Les xerrades formen part del Programa de Formació a Famílies de l'Ajuntament, que també du a terme activitats formatives d'informàtica i català adreçades a les AMPA i a les famílies i els Espais de Debat Educatiu, on diferents membres de la comunitat educativa local posen en comú punts de vista sobre aspectes clau de l'educació d'infants i joves.

Programa (14 xerrades)

Formulari d'inscripció


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades