ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/17/2022 05:19:52 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Competició amb altres tres municipis per estalviar energia als equipaments públics
Els diners estalviats durant la Marató de l'Estalgia es destinaran a projectes de lluita contra la pobresa energètica

12/10/2015

Els ajuntaments de Sant Boi, Sant Cugat, El Prat i Granollers participaran el pròxim mes de febrer en la Marató de l'Estalgia, una competició amistosa per estalviar energia als seus equipaments públics. El 100% dels diners estalviats es destinaran a projectes de lluita contra la pobresa energètica.

La Marató de l'Estalgia és una campanya de sensibilització i bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a ajudar famílies amb dificultats per assumir els costos energètics durant els mesos més freds de l'any .

Els mesuraments es faran entre l'1 i el 28 de febrer. L'objectiu serà reduir els consums d'electricitat, gas i aigua de diversos equipaments respecte al consum mitjà registrat els tres darrers anys . Per aconseguir-ho s'implantaran bones pràctiques de consum energètic i es buscarà la implicació del personal dels equipaments.

Els 10 edificis de l'Ajuntament de Sant Boi participants en la iniciativa seran la Casa de la Vila, la Torre del Sol, l'edifici El Núria, Can Massallera, L'Olivera, els casals de Camps Blancs i Ciutat Cooperativa, les biblioteques Jordi Rubió i Balaguer i Maria Aurèlia Capmany i el poliesportiu La Parellada. El consum global d'aquests edificis en el mes de febrer suma més de 51.000 euros.

Els municipis participants en aquesta iniciativa s'han destacat en els darrers anys per dur a termes polítiques pioneres en l'àmbit de l'eficiència energètica. A Sant Boi, per exemple, s'està realitzant amb resultats molt satisfactoris una campanya d'autories energètiques a les llars .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades