ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/15/2021 02:46:46 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament beca 36 projectes de joves de Sant Boi
La majoria de les ajudes es destinen a formació per millorar les opcions de trobar feina

01/26/2016

L'Ajuntament ha concedit beques a 36 projectes de joves de Sant Boi, per un import global de 25.000 euros. L'acte oficial de signatura de l'acceptació dels ajuts ha tingut lloc aquest dilluns, 25 de gener, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer amb l'assistència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret.

Les beques tenen com a objectiu fer costat a les persones joves de la ciutat en les seves trajectòries vitals (educatives, laborals i professionals), tot millorant les possibilitats de trobar feina i de poder optar a llocs de treball dignes i de qualitat .

També es pretén contribuir a reduir el risc d'exclusió social i facilitar la igualtat d'oportunitats , ja que s'han d'acreditar uns ingressos mensuals màxims i es cobreixen necessitats concretes de determinats col·lectius.

La gran majoria de les beques d'enguany es destinen a finançar activitats formatives i adquisició de material didàctic (25 beques). També hi ha ajudes per facilitar els desplaçaments relacionats amb la feina o els estudis (6 beques), la conciliació de la vida familiar de mares joves amb la seva formació o feina (4) i l'autonomia de joves amb discapacitat (1).

L'Ajuntament concedeix aquest tipus de beques des de l'any 2013. En aquesta quarta edició s'han becat 23 projectes presentats per dones i 13 per homes . L'edat mitjana de les persones beneficiàries és de 22 anys.

Blog joventutsantboi


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades