ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/17/2019 04:56:30 PM
estiuWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Dolors Vallejo Calderón, nova Síndica Municipal de Greuges de Sant Boi
La institució inicia una nova etapa amb una dona de l'àmbit educatiu al capdavant

10/20/2016

Dolors Vallejo Calderón ha iniciat aquesta setmana la tasca com a Síndica Municipal de Greuges. Aquesta mestra i tècnica en igualtat d'oportunitats substitueix en el càrrec Carles Dalmau Ausàs, que l'ha exercit en els dos períodes anteriors de 5 anys.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha nomenat Dolors Vallejo Calderón com a síndica de Greuges de Sant Boi després que el Ple municipal n'aprovés l'elecció el 26 de setembre passat.

La nova síndica és mestra i llicenciada en Geografia i Història, tècnica en igualtat d'oportunitats i en prevenció de riscos laborals , entre altres titulacions. Durant 25 anys va treballar a l'escola Benviure de Sant Boi. Va ser fundadora de l'Associació per la Memòria Històrica del Baix Llobregat i va formar part de diferents organismes de la comunitat educativa de la comarca i del país en representació del professorat.

Dolors Vallejo Calderón va ser escollida al Ple municipal, a proposta de la Junta de Portaveus, amb el suport dels grups del PSC i ICV-EUiA-ME-E. Els criteris tinguts en compte per a la seva elecció van ser, entre altres, la vinculació amb l'àmbit de l'educació, el compromís amb la justícia social, la participació activa en el teixit associatiu local i la seva trajectòria sindical .

La Sindicatura Municipal de Greuges és una figura de mediació que té com a objectiu defensar gratuïtament i amb independència els drets i les llibertats de la ciutadania en relació a l'actuació de l'Administració local .

La nova síndica serà la tercera persona que ocupa el càrrec , després de Santiago Vidal i Carles Dalmau, i en aquesta ocasió s'ha considerat oportú escollir una dona. La ciutadania trobarà l'oficina de la nova síndica a l'equipament municipal de Cal Ninyo.

El funcionament d'aquesta institució és una aposta de l'Ajuntament de Sant Boi per posar la ciutadania al centre de la gestió pública , amb garantia de drets i qualitat en els processos administratius.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades