ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 09:28:11 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Equip auxiliar de reforç per a tasques de jardineria i millora de l'espai públic
El programa Sant Boi Inserta proporciona treball temporal a 20 persones en situació d'atur

10/10/2016

20 persones de Sant Boi que estaven a l'atur han començat a treballar per reforçar les tasques de manteniment de jardineria i zones verdes en l'espai públic de la ciutat.

Entre les tasques que duen a terme hi ha la neteja de residus en àrees ajardinades, la poda d'arbustos i feines de plantació, sega i desbrossament .

L'Ajuntament ha iniciat aquest mes una nova etapa de millora contínua de l'espai públic i la neteja. La primera acció ha consistit en la renovació del sistema de recollida de residus .

En l'actualitat s'elabora un pla de millora de la qualitat de l'espai públic que abordarà de manera global les actuacions necessàries per millorar l'estat de neteja i manteniment de zones enjardinades, àrees de joc infantil, voltants de terrasses de bar, etc.

Programa Sant Boi Inserta

La incorporació de l'equip auxiliar de treball de jardineria ha estat possible gràcies al programa Sant Boi Inserta, que té com a objectiu la integració de persones vulnerables (majors de 45 anys en situació d'atur de llarga durada, principalment) derivades des dels Serveis Socials Municipals.

Les persones participants han estat contractades per un període de tres mesos. Abans de l'inici de la feina han fet una formació que combinava continguts específics de jardineria i formació instrumental (recerca de feina, habilitats socials, noves tecnologies...). Durant aquest temps també rebran orientació i acompanyament per trobar feina.

Sant Boi Inserta s'inscriu en el Programa de Projectes Innovadors i experimentals 2015-16 , cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, l'Ajuntament i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades