ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/22/2020 03:31:10 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Es presenta el cartell de la 70a Fira de la Puríssima
La imatge del certamen es dona a conèixer en una nova edició del Fòrum del Comerç i Empresarial

11/21/2016

El dilluns 21 de novembre s'ha presentat el cartell oficial de la 70a Fira de la Puríssima, obra de l'il·lustrador Conrad Roset . L'acte ha tingut lloc Cal Ninyo, en el marc de la celebració d'un fòrum del comerç i empresarial extraordinari, Firafòrum, amb el lema "Fira de la Puríssima, marca de la nostra ciutat". Aquest fòrum ha comptat amb la conferència de José Antonio Donaire, professor de Turisme de la Universitat de Girona, i ha donat a conèixer la Fira com a un dels elements definidors del futur Pla de Turisme. A més l'acte s'ha estrenat com un nou espai de relació amb el sector econòmic local.

Els cartells són els elements visuals que expliquen la filosofia i el contingut de cada edició de la Fira. La forta vinculació de Sant Boi al Parc Agrari, l'evolució cap a altres sectors econòmics i comercials, l'aposta pels cartells d'autor i les il·lustracions amb contingut social defineixen en bona mesura de quina manera la Fira ha volgut presentar-se al món al llarg dels seus 70 anys de vida. Enguany, el disseny de Conrad Rosed vol expressar la il·lusió i la màgia del certamen . La il·lustració mostra l'element femení, que representa la ciutat, acompanyat de la carxofa o el martí pescador, dues de les singularitats locals.

El professor de Turisme de la Universitat de Girona, José Antonio Donaire, ha dit a la conferència que "el lloc on vivim ens defineix com a persones, per això les marques urbanes són el millor antídot contra la indiferència". Per Donaire " la tradició, l'autenticitat i el treball col·lectiu fan de la Fira de la Puríssima un esdeveniment amb una clara vocació de marca".

Per la seva banda, l'alcaldessa Lluïsa Moret ha destacat els aspectes fonamentals que defineixen la Fira. Els 70 anys de vida l'han consolidat com a "un referent que ha anat incorporant elements de tots els sectors de la societat santboiana i un motor econòmic de primer nivell ". En aquest sentit ha destacat "el paper protagonista que té com a marca de ciutat en el futur Pla de turisme del municipi".

La regidora de Comerç, Turisme i Fires, Elena Amat, ha explicat que el certamen firal és fruit del treball en equip i de la col·laboració de molts col·lectius. Enguany, "hem volgut tenir molt present l'oferta cultural i els artistes i la producció artística locals , que formen part també de la nostra vida social i econòmica".

La 70a Fira de la Puríssima tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre.

VIDEO

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades