ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/19/2018 06:47:13 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Associació Sant Boi Comerç participa a la campanya de suport a l'acollida de persones refugiades a la ciutat
La recaptació que resulti d'aquesta acció anirà destinada a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat

12/28/2016

L'Associació Sant Boi Comerç ha començat una campanya de col·laboració amb l'Ajuntament per donar a conèixer el Pla d'acollida a persones refugiades i facilitar una major implicació ciutadana. La proposta sorgeix de la voluntat de l'entitat, que aplega a 170 comerços locals, de treballar i implicar-se com a agents socials en fets importants a la ciutat, en el marc de les accions previstes pel Pla 20/20. D'aquesta manera es vol vincular l'activitat econòmica a la ciutat amb el foment de la solidaritat.

Així, es pretén que els comerços de la ciutat esdevinguin un espai en favor dels drets de les persones refugiades, des del qual donar a conèixer la feina que s'està fent a la ciutat. Coincidint amb l'inici de la Campanya de Nadal, els comerços adherits comptan amb un punt d'informació sobre el Pla i amb unes guardioles per facilitar la col·laboració de la ciutadania en el procés d'acollida. Els comerços participants disposen d'un distintiu d'Establiment col·laborador.

La recaptació que resulti d'aquesta campanya anirà destinada a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, entitat que s'encarrega de gestionar i coordinar l'acompanyament i acollida a persones refugiades a la ciutat. Actualment, la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat compta amb quatre pisos a través dels quals s'està acollint a 21 persones refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

La campanya respon a les actuacions previstes pel Pla d'acollida a la ciutat i concretament a diferents dels objectius específics previstos com l'educació per la solidaritat, la comunicació del Pla i l'articulació del voluntariat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web