ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2018 11:38:48 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inaugurat oficialment el nou CAP de Ciutat Cooperativa i Molí Nou
L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el conseller de Salut, Toni Comín, s'han reunit amb l'equip professional per a valorar el primer mes de funcionament del nou centre

04/12/2017

Avui, 12 d'abril, ha estat inaugurat oficialment el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Molí Nou. El CAP Molí Nou va entrar en funcionament ara fa tot just un mes, el passat 13 de març.

Fruït de la reivindicació dels veïns i veïnes del barri, l'ambulatori es va fer realitat l'any 1983 als baixos de l'edifici Torre Molí Nou, on ha estat fins ara. En els darrers anys, l'ajuntament ha reclamat una nova ubicació i sobretot la millora de l'atenció, que en aquella ubicació era clarament deficitària. Finalment, el passat 13 de març el CAP Molí Nou es va traslladar a un nou edifici de 2 plantes i més de 1.600 m2 de superfície per oferir un millor servei a la ciutadania.

El centre dóna servei a una població de 14.000 persones. El territori de referència comprèn els barris de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, Parc de Marianao, Can Carreres, Camí del Llor i alguns carrers del barri de Marianao, així com la Colònia Güell i bona part de Santa Coloma de Cervelló.

Els serveis que s'hi presten són: medicina de família, infermeria, pediatria, odontologia, activitats preventives i comunitàries (vacunacions, educació sanitària, consells de salut...), atenció i seguiment de les malalties agudes i cròniques i atenció domiciliària.

El personal del centre està format per 8 metges de família, 2 pediatres, 1 odontòloga, 9 infermeres, 2 auxiliars i 8 professionals d’atenció a la ciutadania.

Desdoblament del CAP Montclar

Un cop assolit el nou CAP a Cooperativa i Molí Nou, l'ajuntament centra ara els seus esforços en aconseguir el desdoblament del CAP Montclar, que dóna servei a més de a meitat de la població de Sant Boi en unes instal·lacions antigues i clarament insuficients. Amb aquest objectiu, l'alcaldessa ha aprofitat la presència del conseller de Salut, Toni Comín, a la ciutat per aconseguir el compromís de la Generalitat per a la construcció d'un nou centre sanitari a la plaça Mercè Rodoreda, al barri de Marianao.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web