ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:25:33 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Homenatge a Lorca en el Dia Internacional dels Museus
Les actrius Mercè Sampietro i Marta Bayarri presenten un espectacle que recorda el poeta, víctima de la Guerra Civil.

05/18/2017

El dijous 18 de maig es commemora el Dia Internacional dels Museus que enguany està dedicat a recordar moments especialment punyents de la nostra història. En aquest sentit, el Museu de Sant Boi ha programat l'espectacle "Lorca contra Lorca. La palabra imprevista" (dia 20, 21 h, terrassa de Can Barraquer) que recorda la vida i l'obra del poeta granadí Federico García Lorca assassinat durant la Guerra Civil fa 80 anys.

Les actrius Mercè Sampietro i Marta Bayarri , acompanyades del músic Eduard Iniesta , faran un repàs pels somnis de Lorca i ens permetran reviure les realitats que el poeta va saber descriure magistralment a les seves peces poètiques i teatrals. Durant una hora llarga, les veus i la música ens faran descobrir l'univers de la paraula lorquiana.

Vídeo promocional

La vida de les dones dels pobles, tancades en vetustes tradicions, contraposades a la visió d'una natura màgica i onírica queden descobertes en aquest espectacle evocador i farcit de reflexions. Així, ens vindran a la memòria personatges com Yerma, Doña Rosita la soltera o Bernarda Alba i recordarem l'estil popular de l'escriptor.

Amb motiu de la commemoració, el Museu de Sant Boi ha preparat també l'exposició Vilaboi se'n va a la guerra, un treball de l'Arxiu Històric Municipal centrat en la desaparició i mort de combatents santboiants durant la Guerra Civil que es podrà veure del 18 de maig al 25 de juny.

Més informació, culturasantboi.cat .

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades