ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/25/2022 03:11:13 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Pintada col·lectiva d'un pas zebra amb els colors de l'arc de Sant Martí
Sant Boi se suma avui a la celebració del Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI

06/28/2017

Sant Boi se suma aquest dimecres, 28 de juny, a la celebració del Dia Internacional per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals. La pintada col·lectiva d'un pas zebra contra LGTBIfòbia amb els colors de l'arc de sant Martí és la principal activitat prevista per mostrar el compromís de l'Ajuntament amb les necessitats de les persones LGTBI i contra la discriminació per raó de gènere o orientació sexual. La bandera de l'arc de sant Martí penja del balcó de l'Ajuntament durant tota la jornada.

La pintada formarà part d'un acte públic reivindicatiu al qual assistiran l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Igualtat de gènere, Feminisme i LGTBI, Laura Solís. L'acte, que tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament, començarà amb la lectura d'un manifest (18 hores) i continuarà amb un contacontes sobre la diversitat de les famílies. També hi ha prevista la pintada simbòlica del pas zebra (18.45 hores), un taller infantil i un espai infantil de lectura.

Manifest per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI

Catalunya compta des de l'any 2014 amb una de les legislacions més avançades d'Europa en relació a les persones LGTBI, gràcies a l'aprovació de la Llei per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

L'Ajuntament de Sant Boi s'ha sumat a aquest compromís amb una aposta decidida pel desplegament de polítiques LGTBI en el marc del Pla de Govern 2015-19. La campanya Sant Boi és diversa és un exemple d'aquest compromís. Es va posar en marxa el passat mes de març per fer un diagnòstic sobre les realitats de les persones d'aquest col·lectiu i demostrar que Sant Boi no és una ciutat binària basada en la dicotomia home/dona.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades