ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 09:05:05 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi col·labora amb escoles universitàries de disseny i arquitectura
L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va rebre al grup d'estudiants

10/26/2017

Ahir va visitar Sant Boi un grup d'estudiants de l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA). Aquesta visita s'emmarca en el context d'exercicis pràctics que faran d'acord al conveni signat, el passat dia 28 de setembre, entre l'Ajuntament i aquesta escola de disseny. L'alumnat d'ELISAVA va fer un recorregut per les dependències de CoBoi i de Sant Boi Centre Serveis i van ser rebuts per l'alcaldessa, Lluïsa Moret.

Els estudiants col·laboraran amb l'Ajuntament i amb la comunitat emprenedora de CoBoi donant suport general en la comunicació i el disseny gràfic de CoBoi_LAB, la cocreació i codisseny del nou espai físic del Laboratori d'innovació social a l'edifici Centre Serveis (dissenyant i executant tallers on es recullin necessitats i desitjos de la comunitat d'usuaris) i en la comunicació transmedia de 5 anys d'experiència de CoBoi.

Conveni

El passat 28 de setembre, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el director d'ELISAVA, Javier Peña, van formalitzar la signatura del conveni que estableix el marc de col·laboració entre aquesta universitat i Sant Boi. L'objectiu de l'acord és avançar conjuntament en la construcció d'un laboratori d'innovació social obert a la ciutadania, la universitat, la empresa i l'administració pública.

Estudiants d'arquitectura de l'UPC

D'altra banda, el 6 d'octubre, un centenar d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya) van fer un recorregut per Sant Boi per conèixer el municipi, especialment l'eix cívic i comercial que uneix plaça Catalunya amb plaça Generalitat. Els estudiants van ser rebuts també per l'alcaldessa, Lluïsa Moret. Fruit de la col·laboració entre aquesta facultat i l'Ajuntament, i en el marc de l'assignatura d'Urbanisme III, estudiaran una part d'aquesta actuació urbanística, proposant potencials intervencions per millorar el funcionament d'aquests espais.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades