ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/19/2020 11:42:45 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Presentació pública del projecte 'Sant Boi Talent. Emprenent a les aules!'
300 alumnes de secundària assistiran a l'acte aquest divendres a Can Massallera

01/09/2019

El divendres 11 de gener, l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, presentarà el projecte 'Sant Boi Talent. Emprenent a les aules!' a Can Massallera a partir de les 12 hores. 6 centres educatius de secundària de la ciutat han confirmat la participació en aquesta iniciativa, que té com a objectiu promoure la cultura emprenedora a l'escola i fer emergir el talent de joves estudiants de Sant Boi. 16 empreses de la ciutat actuaran com a mentores.

Uns 300 alumnes de 3r i 4t d'ESO i de 1r i 2n de Batxillerat dels centres de secundària de Sant Boi assistiran a la gala inaugural i coneixeran els detalls d'aquest projecte, dirigit per l'equip de Talent Factory, que s'estendrà fins al próxim mes d'abril. L'objectiu és incentivar que les persones participants visquin en primera persona l'aventura d'emprendre i que ho facin a partir d'una idea pròpia.

L'acte de presentació inclourà la conferència 'Emprendre com a forma de vida' , a càrrec del confundador de Luces Solidarias, Borja Díaz-Roig, un jove emprenedor social que treballa a Irlanda com a consultor de màrqueting 'on line' a Google. A més, participants destacats d'altres edicions celebrades en altres municipis explicaran en primera persona les seves experiències.

Els centres participants en la primera edició del projecte a Sant Boi són l'INS Marianao, l'INS Ítaca, l'INS Joaquim Rubió i Ors, l'INS Camps Blancs (públics) i els centres Llor i Sant Josep (concertats).

A la gala final, durant el mes d'abril, es donaran a conèixer els equips guanyadors dels tres premis previstos: un tour emprenedor a Barcelona (tercer premi), un viatge de tres dies a Brussel·les (segon premi) i un altre de cinc dies a Silicon Valley, San Francisco, (primer premi) per conèixer l'ecosistema emprenedor d'aquestes ciutats.

16 empreses de Sant Boi actuen com a mentores del projecte, que també compta amb la col·laboració d'Aigües de Barcelona, Obra Social La Caixa d'Innobaix, AMB, Acció de la Generalitat, La Salle Technova, UB, UPC Google, Ebay, Microsoft, Península, Founder Institute, Parlament Europeu i Finnova, entre altres.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades