ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 01:41:54 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova línia de subvencions per a persones autònomes, noves empreses i comerços
L'Ajuntament promou, amb el suport de l'AMB, l'autoocupació de persones que estan a l'atur

02/14/2019

L'Ajuntament de Sant Boi ha establert una línia de subvencions per fomentar l'autoocupació. Els ajuts s'adrecen a persones empadronades a Sant Boi o amb una nova empresa domiciliada al municipi. La iniciativa compta amb el suport tècnic i econòmic del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-19 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Els ajuts econòmics tenen com a destinatàries persones autònomes, comerços o empreses de qualsevol forma jurídica (excepte associacions i fundacions) que hagin iniciat l'activitat entre l'1 de gener de 2018 i el 31 de març de 2019.

L'import màxim de les subvencions ascendeix a 4.000 euros. S'hauran de destinar a finançar despeses relacionades amb la posada en marxa de l'empresa: quotes d'autònoms, despeses de lloguer, llicències... El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de març vinent.

Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç (OAE)

L'obertura d'aquesta línia de subvencions forma part de la tasca de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç (OAE) de Sant Boi, que des del mes d'octubre de 2018 assessora i atén de manera integral, a la planta baixa de l'Ajuntament, les necessitats de les persones emprenedores del municipi. Entre les principals funcions de l'OAE hi ha facilitar l'obertura d'empreses i comerços a Sant Boi i ajudar a consolidar els negocis existents.

Bases

Més informació

Vídeo OAE


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades