ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/06/2020 02:49:18 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi reclama un pacte d'Estat sobre infraestructures
L'edifici Sant Boi Centreserveis va acollir ahir una jornada sobre el paper de la logística al Baix Llobregat

03/13/2019

Sant Boi va acollir ahir un acte organitzat per la Fundació Cercle d'Infrastructures i BCN Content Factory amb la col·laboració de la revista Llobregat, la Diputació de Barcelona i el Fòrum FemLlobregat de la patronal Aeball.

La jornada va ser inaugurada per l'alcaldessa, Lluïsa Moret , i va comptar amb la presència del president de la Fundació Cercle d'Infrastructures, Pere Macias; el president de Centrals i Infrastructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques, SAU (CIMALSA), Enric Ticó; i el tinent d'Alcaldia de Territori i Desenvolupament econòmic, José Ángel Carcelén.

Les persones participants a l'acte van debatre sobre la relació entre la logística i les infrastructures i van posar de relleu el paper del Baix Llobregat en aquesta matèria. Així, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, va dir que la logística és un sector estratègic de la ciutat "que haurà de fer front a importants reptes". L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va defensar també que "la política d'ocupació ha d'estar preparada per atendre els canvis laborals que es preveuen".

D'aquesta manera, els nous sistemes formatius s'han d'adaptar a les noves oportunitats del mercat, sempre considerant que la logística és sobretot un servei a les necessitats de la ciutadania.

Tant Enric Ticó, president de Centrals i Infrastructures per a la Mobilitat i els Activitats Logístiques, SAU (CIMALSA), com Macias van coincidir que el sòl s'ha de protegir i el que es posa a disposició de la logística és "finit".

El primer tinent d'Alcaldia, José Ángel Carcelén, va reclamar "una gestió urbanística més àgil per transformar els polígons que siguin obsolets per a les noves necessitats de l'economia". Carcelén va manifestar la necessitat d'un pacte d'Estat sobre infrastructures i d'evitar "l'ús partidista d'un element que és essencial per al desenvolupament social i econòmic del territori"


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades