ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 07:21:33 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'empresa Premiumlab de Sant Boi guanyadora d'un dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials
Els guardons s'han lliurat el dia 4 d'abril a Can Massallera

04/05/2019

Premiumlab, laboratori de Sant Boi especialitzat en la certificació de productes agroalimentaris, ha estat guardonat amb un dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials durant l'acte de lliurament que ha tingut lloc aquest dijous 4 d'abril, a Can Massallera. Les empreses santboianes SomBò Cuina Sana (restaurant de cuina saludable) i Copyart (copisteria i disseny) han estat entre les finalistes. Els premis estan impulsats conjuntament pels ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Castelldefels, El Prat de Llobregat i Gavà.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa Lluïsa Moret i representants polítics de cadascun dels ajuntaments convocants dels Premis.

Lluïsa Moret va destacar que els Premis "són un instrument per promocionar i reconèixer públicament el talent que tenim als nostres municipis i l'esforç, el treball i el compromís que hi ha al darrera". També va dir que "són un símbol del treball de col·laboració entre els municipis del Delta per preservar la nostra personalitat i posar en valor la singularitat local.

El Jurat dels Premis Delta 2018-2019, format per representants del món educatiu, financer, empresarial, comercial i sindical, va valorar l'originalitat de la idea, el grau de definició del producte, el coneixement del mercat, la responsabilitat social (llocs de treball i medi ambient), la viabilitat comercial i econòmica, el potencial de creixement, els aspectes innovadors, l'obertura a mercats exteriors, l'economia social i cooperativa, l'ús de les TIC, i la qualitat de la presentació final.

Els Premis Delta tenen com a objectiu fomentar la creació, el desenvolupament i la consolidació d'empreses i comerços dels municipis participants de la zona Delta del Baix Llobregat. Els ajuntaments impulsors dels Premis volen ser un referent del suport i la promoció de les empreses i persones emprenedores.

La convocatòria dels Premis Delta és biennal i s'emmarca dins d’un conveni de col·laboració signat pels cinc consistoris de la Zona Delta.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades