ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 12:42:33 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Unes bústies dissenyades per Consell de la Infància recolliran les propostes dels nens i les nenes de la ciutat
Les noves eines de participació se situaran a l'Ajuntament, casals i biblioteques de Sant Boi

05/30/2019

El dimecres 29 de maig es va fer l’acte de lliurament de “Les bústies dels infants”, un projecte realitzat des del Consell de la Infància de Sant Boi que té com a objectiu que els nens i les nenes de la ciutat puguin expressar les seves idees sobre la millora de la ciutat. El Consell d’Infància serà qui gestioni el contingut de les bústies que se situaran a diversos edificis públics de la ciutat..

"Les bústies dels infants" són el resultat d'un encàrrec que l’alcaldessa, com a presidenta honorífica del Consell de la Infància, va fer al Consell l’any 2017. Els consellers i les conselleres li van presentar les noves bústies i li van explicar com serà el seu funcionament i quines estratègies seguiran per aconseguir que aquesta nova eina de participació arribi als nens i les nenes.

L'alcaldessa Lluïsa Moret va agrair "la bona feina feta" i va animar els i les components del Consell a "assumir la responsabilitat d'animar els nens i les nenes de la ciutat a aportar les seves propostes i a es facin seva aquesta iniciativa de participació per millorar la ciutat on viuen".

L’acte va tenir lloc a l'Ajuntament, com a primer equipament que tindrà una bústia instal·lada. Aquest mateix dia, les nenes i els nens del Consell van portar les bústies a Can Massallera i L'Olivera. També s'instal·laran als casals de barri i les biblioteques. El Consell ha comptat amb la col·laboració d’alumnat de 4t i 5è de primària d’escoles i entitats.

El treball fet pel Consell

El Consell d'Infància es va constituir l'any 2015. Des de la seva constitució ha particiat en diferents projectes de ciutat. Amb l'objectiu d'incorporar la mirada dels infants, els nens i les nenes també han treballat en el disseny de l’espai públic de Sant Boi: el laberint i altres espais de joc i del parc dels Somnis (nom escollit pels infants per a la cruïlla entre els carrers Girona i Joaquim Auger), ja finalitzats, i els jardins de l’Estacieta i la plaça de l’Olivera, encara en execució.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades