ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 01:06:57 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Vuit joves de Sant Boi tenen la seva primera oportunitat laboral a l’Ajuntament
Les persones seleccionades treballaran durant els mesos d'estiu a diferents departaments municipals

06/04/2019

L’Ajuntament ha contractat vuit joves que han finalitzat la seva formació superior i que no compten amb experiència laboral en la seva especialitat. El contracte té una durada de dos mesos.

Vuit joves de la ciutat amb formació superior finalitzada recentment treballaran a l’Ajuntament durant juny i juliol per fer tasques relacionades amb la seva formació acadèmica (universitària o cicles formatius de grau superior) durant 25 hores setmanals (5 hores diàries).

Les persones, triades mitjançant un procés de selecció, faran tasques tècniques a les llars d’infants, als mitjans de comunicació municipals, als serveis adreçats a la joventut i a les famílies, a l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones, i tasques de suport administratiu al Departament d’Atenció a la Ciutadania.

La quarta edició del projecte Primera Oportunitat, previst en el Pla de Govern, vol donar resposta a un dels principals problemes de la població jove de la ciutat, la dificultat d’accés al mercat laboral, i constitueix una oportunitat real d’adquisició d’experiència laboral. 38 joves han participat en aquest projecte des de l’any 2016 fins ara.

Benvinguda a l’Ajuntament

L’alcaldessa en funcions, Lluïsa Moret, va donar la benvinguda a l’Ajuntament a aquest grup de joves el 30 i els va desitjar sort en les seves carreres professionals i trajectòries vitals.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades