ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/17/2022 05:40:53 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'APP de Seguretat Ciutadana ofereix als comerços resposta ràpida en cas d'emergència
Amb només un doble clic, es pot contactar de forma immediata i gratuíta amb la Policia Local

11/27/2019

La Policia Local de Sant Boi ha iniciat una campanya d'informació i assessorament per instal·lar als comerços de la ciutat l'App Seguretat Ciutadana. Aquest recurs permetrà alertar els serveis policials de manera ràpida, amb només un doble clic, en casos d'emergència.

Des de maig de l'any 2018, qualsevol persona de Sant Boi es pot instal·lar gratuïtament aquesta aplicació al mòbil o a la tauleta de manera gratuïta. Ara, però, es vol generalitzar l'ús als comerços, restaurants, hotels i empreses de la localitat.

Un agent de la Policia Local visita personalment els comerços locals en el marc d'aquesta campanya per donar a conèixer l'aplicació i instal·lar-la als ordinadors de sobretaula dels establiments interessats.

Un cop instal·lada, en cas de produir-se qualsevol incidència, un conflicte o una situació d'emergència, amb un doble clic es pot activar una alarma directament connectada amb la Policia Local, que inclou la geolocalització de l'establiment afectat. És un servei de marcatge ràpid i no cal, per tant, perdre temps trucant per telèfon.

L'App Seguretat Ciutadana, que funciona les 24 hores dels 365 dies de l'any, s'ha de descarregar a la 'play store' del dispositiu mòbil fent una cerca amb les paraules "Seguridad ciudadana Sant Boi" (al sistema operatiu Android) o "m7-citizen-security" (al sistema iOS-Iphone). També es pot instal·lar als escriptoris dels ordinadors de sobretaula (amb Windows).

Correu per a sol·licituds i dubtes: gnavajon@santboi.cat


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades