ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/10/2020 01:20:04 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Obres per millorar la circulació de vianants i ciclistes a un lateral de la ronda de Sant Ramon
Un tram d'aquesta important artèria viària s'urbanitza amb una nova vorera i carril bici

12/17/2019

Les obres d'adequació del tram de la ronda de Sant Ramon situat entre el carrer de Baldiri Aleu i l'avinguda de l'Onze de Setembre han començat. Aquest tram de 500 metres de longitud s'urbanitzarà amb una nova vorera i la prolongació del carril per a bicicletes.

Els treballs permetran millorar el front d'aquesta important via de comunicació de Sant Boi (costat Vinyets) amb una vorera nova de 3 m d'amplada i un carril bidireccional per a bicicletes, també de 3 m, separats per una franja amb arbres i arbustos. També s'hi instal·larà nou enllumenat públic.

L'àmbit de l'actuació, que té una superfície aproximada de 9.500 m2, neix i travessa la plaça de l'Agricultura i recorre el lateral de la ronda de Sant Ramon que actualment s'utiliza de manera provisional com a aparcament. La part més allunyada de la calçada continuarà tenint aquest mateix ús.

Les obres, amb un cost de 900.000 euros i una duració prevista de 5 mesos, donaran continuïtat a l'actual carril per a bicicletes de la ronda de Sant Ramon a través de l'avinguda de la Torre de la Vila.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades