ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/25/2022 02:41:56 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els Pressupostos Participatius creen racons de lectura infantil als centres d'atenció primària
Les famílies poden entretenir-se llegint mentre esperen per a una visita mèdica

01/21/2020

Els centres d'atenció primària de Sant Boi compten des d'aquest mes de gener amb racons de lectura que aproximen els llibres de les biblioteques de Sant Boi als nenes i les nenes en un entorn quotidià. És un dels projectes proposats i escollits per la ciutadania en el marc dels Pressupostos Participatius 2019.

El projecte permet a les persones usuàries del CAP mirar els llibres en família o llegir juntes mentre esperen per a una visita o una gestió. També conviden a joguinejar una estona amb endevinalles, misteris, 'busca i troba' i altres propostes divertides.

La ciutadania de Sant Boi va decidir la destinació de 550.000 euros del Pressupost Municipal 2019, concretada en un total de 28 projectes. Una part s'ha invertit en actuacions de millora de l'espai públic als barris i la resta, en projectes de caràcter social, cultural o educatiu . Aquest tipus de projectes han estat una novetat dels pressupostos participatius del darrer any.

Altres projectes d'aquest tipus realitzats gràcies als Pressupostos Participatius 2019 són una programació de cinema a la fresca per a l'estiu als jardins de la Torre del Sol, un espai de participació mitjançant l'art i la cultura al kiosc de la plaça de la Generalitat, un programa de televisió en línia sobre l'actualitat social, una campanya de foment de l'ús cívic de l'espai públic, un projecte per a la cerca de feina a Ciutat Cooperativa i Molí Nou o un estudi per a la creació d'una xarxa de camins escolars segurs.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades