ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/21/2022 08:59:32 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


4.100 persones van participar l'any 2019 en el projecte comunitari Marianao Té Cor
Aquesta iniciativa social treballa al barri per reforçar la cohesió social i la convivència

02/13/2020

4.100 persones van participar durant l'any 2019 en les més de 150 activitats i accions realitzades en el marc del projecte comunitari Marianao té Cor . Aquesta iniciativa té com a objectiu principal reforçar l'educació, la salut i la convivència al barri.

Amb la col·laboració dels ajuntaments i les entitats de les localitats on es du a terme, l' Obra Social 'la Caixa' impulsa a tot Espanya el Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI), que a Sant Boi es concreta des de fa anys en el projecte Marianao Té Cor.

En el marc de 'Marianao Té Cor' l'any passat es van dur a terme 154 activitats i accions comunitàries . Entre elles hi ha 'Anem a la Plaça', una iniciativa que convida estudiants de diferents edats a sortir fora de l'aula i explorar els carrers i les places com a llocs d'aprenentatge. Una altra proposta és Digitalitza't, que apropa la gent gran i els joves mitjançat tallers sobre l'ús del telèfon mòbil.

El Projecte Lècxit ha permès durant 4 cursos escolars millorar les competències lectores d'infants del barri gràcies a la implicació de persones voluntàries. I la proposta Marianao al Carrer ha organitzat activitats esportives, culturals i artístiques per a joves, com els tallers Street Art Jove , on s'han creat lemes reivindicatius i sensibilitzadors que s'exposaran a diferents indrets del barri.

Des de l'any 2010, el Projecte ICI ha aconseguit sistematitzar un model per prevenir el conflicte social i involucrar cada cop més veïns i veïnes en la millora activa de la convivència i la cohesió social als barris.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades