ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/19/2021 03:33:32 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ple municipal aprova una declaració institucional sobre l'emergència sanitària, subscrita per totes les forces polítiques
L'Ajuntament es compromet a proporcionar el màxim suport possible a la ciutadania afectada per aquesta situació

04/17/2020

El Ple municipal ha aprovat una declaració institucional sobre la crisi del coronavirus. Totes les forces polítiques del consistori han compartit la lectura de la declaració durant una sessió convocada amb caràcter extraordinari aquest divendres, dia 17 d'abril. Ha estat el primer ple telemàtic de la història a Sant Boi i la ciutadania l'ha pogut seguir en directe al canal Youtube de l'Ajuntament.

Davant un dels moments més difícils de la història del país, amb una afectació tràgica contra la salut de les persones i un gran impacte negatiu en l'activitat econòmica i en les condicions de vida de la ciutadania, tots els grups municipals es comprometen a treballar i col·laborar al servei de l'interès general amb respecte i lleialtat institucionals , diàleg permanent i voluntat de consens. Ara més que mai, afirma aquesta declaració conjunta, és necessària la màxima col·laboració i unitat d’acció entre institucions, ciutadania i agents socials i econòmics.

La declaració destaca el comportament exemplar de la ciutadania de Sant Boi davant la crisi sanitària i reitera la importància de continuar amb el confinament a les llars i de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries mentre sigui necessari.

El text inclou un reconeixement a la tasca de totes les persones que treballen durant aquests dies, amb una menció especial per als col·lectius que presten serveis essencials i serveis d'atenció al públic. S'hi fa constar també un agraïment explícit a les persones, entitats i empreses que col·laboren de manera altruista i voluntària en tasques d'utilitat pública.

El Ple es compromet a proporcionar el màxim suport possible als col·lectius més vulnerables de la població (gent gran, persones amb malalties cròniques, famílies vulnerables, persones en risc d'exclusió social i població infantil) i a dur a terme les mesures necessàries per reparar els estralls econòmics i socials que moltes famílies, empreses i persones autònomes ja estan patint.

El consistori local seguirà mobilitzant tots els recursos disponibles per evitar el contagi i la propagació del virus i mantindrà una coordinació permanent amb la resta d'administracions públiques per disposar de més recursos i materialitzar accions i mesures pal·liatives de la crisi.

L'Ajuntament de Sant Boi transmet el més profund condol i suport a les famílies , amics i amigues dels santboians i santboianes que han mort com a conseqüència del virus en les darreres setmanes i assumeix el compromís de celebrar, quan la situació ho permeti, un acte de ciutat que reti homenatge a les víctimes.

El text finalitza amb una afirmació de confiança, basada en el convenciment que la suma d'esforços, la col·laboració i el suport mutu donaran com a resultat la recuperació de la normalitat i del futur de Sant Boi com a ciutat.

Declaració institucional completa


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades