ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/19/2021 04:09:48 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament aprova una estratègia de futur compartida i consensuada per totes les forces polítiques
La ciutat basarà en la salut i la sostenibilitat la seva reconstrucció social i econòmica

05/01/2020

El Ple municipal ha aprovat per unanimitat aquest dijous, dia 30 d'abril, l'Estratègia pel Sant Boi 2030. Totes les forces polítiques han donat suport a aquesta estratègia de futur, basada en la voluntat de fer de Sant Boi, ara més que mai, un referent com a ciutat metropolitana saludable i sostenible.

El primer tinent d'Alcaldia, José Ángel Carcelén, ha afirmat durant la sessió que "és molt important per a Sant Boi comptar amb una estratègia compartida i consensuada, ja que això ens fa més forts i ens permet aspirar a atraure més recursos i generar oportunitats per a tothom".

L'Estratègia pel Sant Boi 2030 es fonamenta en una visió de ciutat que, en coherència amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, es planteja "aconseguir que Sant Boi sigui un referent com a ciutat metropolitana sostenible, saludable i cohesionada, creadora de noves oportunitats, especialment per a les generacions futures".

L'estratègia dona continuïtat al treball fet al llarg dels darrers anys per avançar en aquesta direcció, que ha permès a Sant Boi obtenir el reconeixement de la Unió Europea i ésser considerada en dues ocasions la ciutat més sostenible d'Espanya.

El posicionament de Sant Boi en els eixos de la salut i la sostenibilitat es considera una base ferma per donar resposta a l'actual context de crisi i encarar la necessària reconstrucció social i econòmica com un projecte compartit amb totes les forces polítiques i amb el teixit econòmic de la ciutat.

Cal tenir en compte la importància que tindran en els pròxims anys , per un costat, l'economia verda, la lluita contra el canvi climàtic i la mobilitat sostenible, i, per l'altre, la millora de l'atenció sanitària, l'economia de la salut i sectors com el turisme, la restauració o la mobilitat saludables.

El Pla de govern 20l19-23, inscrit en aquesta estratègia, s'ha posposat per decisió del govern municipal per poder reformular les polítiques públiques dels pròxims anys en el marc del nou context i amb el màxim consens social i polític possible.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades