ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/19/2021 04:45:59 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova oferta formativa per a joves amb necessitats educatives especials
L'Institut Camps Blancs acollirà l'any que ve un cicle formatiu específic sobre manteniment d'instal·lacions esportives.

05/21/2020

A partir del curs vinent 2020-21, l'Institut de Camps Blancs de Sant Boi acollirà un nou Itinerari Formatiu Específic (IFE) en l'especialitat d'Auxiliar en manteniment d'instal·lacions esportives adreçat a nois i noies amb necessitats educatives especials. És una nova opció formativa per als i les joves que acaben l'etapa escolar obligatòria i no poden accedir a cap altra oferta educativa adaptada a les seves necessitats i característiques.

L'especialitat que s'oferirà té una durada de quatre cursos acadèmics i es complementarà amb pràctiques a centres esportius de Sant Boi a partir del segon curs. El cicle va dirigit a alumnat de Sant Boi i d'altres localitats del Baix Llobregat que respongui a aquestes característiques.

La posada en marxa dels nous estudis, aprovada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya,dona resposta a la proposta aprovada per unanimitat pel Ple municipal de final de l'any 2019. Així mateix, la Plataforma Inclusiva de Sant Boi , que aplega famílies de la ciutat amb fills i filles amb necessitats educatives especials, havia fet una demanda en aquest senti i liderat una recollida de signatures.

Els itineraris formatius específics (IFE) són ensenyaments professionals adreçats a alumnat de 16 i 20 anys (durant l'any natural que inicien l'itinerari) amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i que no es troben en disposició de seguir la formació professional ordinària.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades