ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 09:44:22 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Guia Reactivem Sant Boi recull els ajuts i prestacions públiques disponibles per afavorir la reactivació econòmica i social de la ciutat
L'Ajuntament vol que la ciutadania local tingui accés al màxim nombre possible de recursos públics per pal·liar la situació de crisi

06/03/2020

L’Ajuntament ha editat la Guia Reactivem Sant Boi, que agrupa en un sol document totes les mesures, ajuts i línies de suport existents per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques de l'emergència sanitària a la ciutat.

Guia Reactivem Sant Boi

El document ofereix informació detallada sobre el procediment que cal seguir per accedir i beneficiar-se dels diferents ajuts i prestacions que conformen el Pla de Xoc aprovat per l'Ajuntament en un ple extraordinari a mitjans del mes d'abril. Aquest pla de xoc es va dotar inicialment amb una aportació municipal d'1 milió d'euros.

Les mesures s’adrecen a les famílies, els professionals autònoms, els comerços i les petites i mitjanes empreses locals més afectades per la crisi sanitària.

S'hi inclouen tant ajuts directes a les famílies i subvencions a projectes empresarials com estímuls al consum local i una bateria de beneficis fiscals . L'objectiu global és la reactivació de l’economia de la ciutat i el suport als sectors de població més vulnerables.

La Guia Reactivem Sant Boi també recull les mesures promulgades per la Generalitat de Catalunya i el Govern Espanyol relatives al lloguer de l’habitatge, situacions d’atur, suspensió temporal de contractes, persones treballadores autònomes o moratòria de crèdits hipotecaris. El document s’actualitzarà a mida que s'implantin altres mesures de caràcter social o d’estímul de l’economia.

L'oficina Reactivem Sant Boi (93 654 82 22) centralitza la informació, atenció i acompanyament de la ciutadania en relació a les ajudes i prestacions públiques disponibles per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques de l'emergència sanitària.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades