ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 07:44:05 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi prepara activitats de lleure infantil i adolescent per a un estiu de postconfinament
Els casals d'estiu municipals són l'oferta principal, que es completarà amb altres activitats esportives, culturals, de natura, de lleure educatiu i d'esbarjo

06/10/2020

En aquests moments excepcionals a causa de la COVID-19, l'Ajuntament i diverses entitats de la ciutat preparen activitats de lleure d'estiu perquè els nens i les nenes de Sant Boi tinguin l'oportunitat, durant els mesos de juliol i agost, de gaudir de lleure educatiu i de retrobar-se en un ambient distès i divertit. Tota l'oferta es realitzarà tenint en compte la normativa que demana l'emergència sanitària.

Del 12 al 18 de juny estarà obert el període d' inscripció als casals d'estiu municipals , l'oferta principal d'activitats de lleure estiuenques. En aquesta ocasió s'incorporen com espais el Museu Can Barraquer, la Masia Torre de la Vila i la ludoteca l'Olivera. La preinscripció s'ha de fer a través del web municipal. De manera presencial, a l'OMAP (amb cita prèvia), ho podran fer només les persones que no disposin d'eines electròniques o requereixin ajut.

Així doncs, els casals d'estiu seran, un any més, espais per afavorir les relacions socials, el desenvolupament de capacitats i l'educació en valors. Les activitats s'organitzen de forma adaptada als diferents grups d'edats. Enguany, a causa de la situació, prenen un relleu especial les activitats de lleure d'estiu després del confinament . Els diferents programes d'activitats incorporaran aspectes de prevenció de la salut, aprenentatges de rutines i hàbits d'higiene, activitats de suport educatiu i acompanyament i suport emocional.

L'oferta de lleure a la ciutat és variada, amb activitats esportives, de natura, culturals i de suport educatiu, entre altres àmbits, i abasta una àmplia franja d'edats: nens i nenes, a partir d'un any, adolescents i joves . Una de les novetats d'enguany són les activitats esportives per a infants i adolescents que es faran als camps de futbol municipals i a l'estadi d'atletisme, en el marc de la campanya Ens movem, a l'aire lliure. Sant Boi vol que els nens i les nenes, els adolescents i els joves tinguin una presència i un espai rellevant durant aquest estiu. La ciutat treballa plegada per cuidar i estimar els ciutadans i les ciutadanes més joves.

Dins de l'oferta de lleure, diverses entitats de la ciutat ofereixen tallers i activitats familiars durant els mesos d'estiu. Per demanar informació de tota la programació de lleure d'estiu a Sant Boi, truqueu al telèfon 93 6351223 o adreceu-vos al correu electrònic casalsestiu@santboi.cat.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades