ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/20/2020 10:51:11 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nous beneficis fiscals per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi
Fraccionament del pagament dels principals impostos municipals i mesures de suport a l'activitat comercial i a la comunitat cultural

06/11/2020

L'Ajuntament ha aprovat una bateria de beneficis fiscals per afavorir la reactivació econòmica i social de Sant Boi. Les persones físiques i jurídiques que hagin patit un greu perjudici a causa de l'emergència sanitària poden fraccionar el pagament dels principals impostos locals. També es posen en marxa mesures específiques per donar suport a l'activitat comercial, per una banda, i a la comunitat cultural local, per l'altra.

Els principals impostos municipals (com l'IBI i l'IAE) incorporen de manera extraordinària la possibilitat d'un fraccionament mensual dels pagaments , de manera que qui pugui acreditar haver patit un greu perjudici en la seva situació social econòmica a causa de la crisi sanitària, podrà abonar l'import dels rebuts en quotes mensuals distribuïdes entre la finalització del període voluntari de pagament i el 31 de desembre de l'any 2021.

Més informació: Oficina Reactivem Sant Boi: tel. 93 654 82 22

Per donar suport a l' activitat comercial , força afectada per la situació de confinament motivada per la pandèmia, s'ha suspès per a tot l'exercici econòmic 2020 el cobrament de les taxes de taules i cadires i de venda ambulant. A més, s'ha decidit suspendre el cobrament de les taxes de recollida de residus comercials i de mercats municipals corresponent al període d'inactivitat viscut per aquelles activitats econòmiques que han hagut de romandre tancades durant l'estat d'alarma.

Per donar suport a la comunitat cultural de la ciutat, un sector especialment perjudicat per aquesta crisi, s'ha suspès el cobrament per a la resta de l'any 2020 de les taxes per l'ús dels equipaments socioculturals i dels equipaments i locals per a assaigs i concerts. Aquest benefici fiscal forma part d'un programa més ampli d'ajudes per a la recuperació d'aquest sector.

Aquestes noves mesures de reducció de la càrrega impositiva se sumen al primer paquet de mesures fiscals que l'Ajuntament va aplicar en els compassos inicials de l'emergència sanitària. En aquell moment, es va aturar temporalment el cobrament d'impostos i es va suspendre el pagament de quotes i rebuts dels serveis que van quedar inactius. Aquelles primeres mesures han suposat un estalvi global d'1,4 milions d'euros per a la ciutadania local.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades