ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/17/2022 05:25:24 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Auditories en línia, instantànies i gratuïtes, per ajudar a estalviar i reduir el consum d'energia
La iniciativa, emmarcada en la plataforma Sant Boi ActiWatt, s'adreça tant a les llars de la ciutat com als comerços i les petites empreses

07/22/2020

Les llars, els comerços i les pimes de Sant Boi ja poden sol·licitar a l'Ajuntament la realització una auditoria gratuïta personalitzada sobre el seu consum elèctric. La iniciativa forma part del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.

Formularis de sol·licitud

L'objectiu és indicar a les famílies, les persones emprenedores i les empreses quines són les actuacions més adients per estalviar energia i reduir les seves factures (ajust de la tarifa, canvi de la potència contractada, priorització del consum en determinades franges horàries, reducció de consums passius...).

Els consums es mesuraran a distància, digitalment, amb dades obtingudes directament del comptador intel·ligent de cada llar o empresa abonada. Després, cada sol·licitant rebrà un informe amb consells d'estalvi i optimització d'hàbits.

L'Ajuntament calcula que les llars i els establiments que sol·licitin l'auditoria podran reduir el consum fins a un 20% . Inicialment, s'espera arribar al 10% de les famílies i al 30% dels comerços i les petites empreses, tot i que les auditories s'ofereixen com un servei obert a tota la població, amb l'objectiu de reduir de manera sensible el consum global del municipi.

La iniciativa es realitza en el marc de Sant Boi ActiWatt , una plataforma de reactivació verda i sostenible de l'economia santboiana, tot aprofitant l'impuls i les oportunitats que les energies renovables i l'eficiència energètica ofereixen en l'actual context de transició energètica.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades