ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/30/2020 02:46:41 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova ronda de trucades de suport a 3.500 persones de la ciutat majors de 70 anys que viuen soles
L'Ajuntament també ha reactivat el servei de compres a domicili de productes de primera necessitat

07/27/2020

L'Ajuntament ha reactivat dos serveis adreçats a la gent gran i les persones dependents de Sant Boi: les trucades de suport a persones que viuen soles i la compra a domicili de productes d'alimentació i farmàcia. L'objectiu és reforçar l'atenció a les necessitats de la població vulnerable de la ciutat, després de l'entrada en vigor de noves mesures i recomanacions restrictives establertes per la Generalitat de Catalunya en relació amb la COVID-19.

Des de finals de la setmana passada, es realitzen trucades telefòniques a 3.500 persones majors de 70 anys que viuen soles (o amb persones de la mateixa edat) i que no disposen del Servei d'Assistència Domiciliària (SAD).

En cas necesssari, se'ls informa sobre diferents recursos que tenen al seu abast, com és el cas de l'assistència domiciliària o la teleassistència, o també el.servei de compres a domicili.

Servei de compres a domicili

Aquest servei s'ha reactivat precisament aquest dilluns, dia 27 de juliol. S'adreça igualment a les persones majors de 70 anys o dependents, concretament a les que tenen dificultats per sortir soles al carrer i disposen de poc o nul suport familiar. A aquestes persones se'ls ofereix la possibilitat de rebre a domicili productes de primera necessitat (aliments o productes farmacèutics).

Informació i comandes: tel. 607 021 576 (de 9 a 15 hores)


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades