ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/30/2020 02:47:25 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Agents Joves de Salut per potenciar la responsabilitat individual i de grup davant la COVID-19
L'Ajuntament contracta joves de la ciutat per fer tasques informatives i de conscienciació en els punts de trobada habituals de la població juvenil

07/29/2020

L'Ajuntament de Sant Boi ha creat un equip d'Agents Joves de Salut. El nou equip treballarà a la ciutat per donar a conèixer entre la població juvenil les mesures de protecció davant la COVID-19 i fer tasques de conscienciació sobre la importància de la responsabilitat individual i col·lectiva envers la salut.

14 joves de Sant Boi formen part d'aquest equip que realitzarà les seves tasques a peu de carrer durant els mesos d' agost i setembre . L'alcaldessa, Lluïsa Moret, els ha donat la benvinguda a l'Ajuntament aquest dimecres, dia 29 de juliol.

El nou equip d'Agents Joves de Salut, format per persones especialment sensibilitzades amb la temàtica de la salut, s'identificarà amb una samarreta negra i treballarà per parelles a tots els barris de la ciutat, prioritzant la presència als espais d'oci , les terrasses de bars i restaurants i els punts de trobada habituals de les persones joves.

La feina de l'equip se centrarà a promoure actituds favorables i positives envers la salut (especialment, les prescripcions sanitàries del moment actual), potenciar la responsabilitat de la població juvenil en relació a la salut pròpia i la salut del grup de referència i ajudar a desenvolupar habilitats que redueixin la vulnerabilitat individual i comunitària enfront dels problemes sanitaris.

Aquest nou grup de treball complementarà les tasques que realitza un altre Equip d'Agents de Salut que treballa a l'espai públic per fomentar hàbits i conductes saludables entre els ciutadans i les ciutadanes de totes les edats.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades